CULTURA 17 martie 2011

Liber la înscrierile pentru Târgul de artizanat și meșteșugari

de Monica Vrânceanu | 582 vizualizări
Primăria Sfântu-Gheorghe a deschis înscrierile pentru Târgul de artizanat și meșteșugari care va avea loc cu ocazia Zilelor Orașului, la începutul lunii mai. Înscrierile se fac între 16 martie și 16 aprilie, iar în acest an, pentru prima dată, se vor organiza două târguri de obiecte de artizanat, în paralel. Primul dintre târguri va primi ca locaţie strada Kós Károly, iar celălalt va fi

Primăria Sfântu-Gheorghe a deschis înscrierile pentru Târgul de artizanat și meșteșugari care va avea loc cu ocazia Zilelor Orașului, la începutul lunii mai.

Înscrierile se fac între 16 martie și 16 aprilie, iar în acest an, pentru prima dată, se vor organiza două târguri de obiecte de artizanat, în paralel.

Primul dintre târguri va primi ca locaţie strada Kós Károly, iar celălalt va fi organizat de Muzeul Naţional Secuiesc, în curtea acestuia.

Târgul tradiţional va fi organizat, pentru a şasea oară, de către Veress Ferenc, preşedintele Asociaţiei Meşterilor Populari şi Meşteşugarilor din Judeţul Covasna. Potrivit lui Veress Ferenc, numărul artiștilor meșteșugari care doresc să participe la târg este unul foarte mare, drept pentru care în acesta nu vor fi incluși distribuitorii produselor de artizanat. Înscrierile se pot face la adresa de e-mail office@popartcov.ro, fiind necesară ataşarea unui portofoliu al produselor şi descrierea acestora.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.