CULTURA 25 noiembrie 2012

Invitații epuizate în doar 2 zile la recitalul cadou “Dor de Eminescu”

de Covasna Media | 396 vizualizări

În doar 48 de ore, cele 400 de invitații care asigură locul în Sala Mare a Teatrului din Sfântu Gheorghe au fost epuizate de către iubitorii de cultură din Sfântu Gheorghe.

Invitatii epuizate in doar 2 zileCu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, Asociația de Tineret Ecou, cu sprijinul Ministerului Culturii și al UNIMIR, oferă cadou unul dintre cele mai de succes spectacole prezentate de Teatrul Național București, intitulat „Dor de Eminescu”. Protagoniștii evenimentului sunt actorul Ion Caramitru și clarinetistul Aurelian-Octav Popa prefațat de maestrul Miltiade Nenoiu, președintele UNIMIR. Evenimentul va avea loc joi 29 noiembrie de la ora 19, la Sala Mare a Teatrului din Sfântu Gheorghe.

„Ne bucurăm că evenimentul nostru se bucură de un așa mare interes și credem că oamenii din Sfântu Gheorghe confirmă din plin renumele de iubitori de cultură de înaltă calitate” a declarat Alexandru Ujvarosi, președintele Asociației de Tineret „Ecou” .

Despre spectacolul intrerpretat cu succes în țară și peste hotare, un material apărut deja în presa națională nota: „Recitalul Eminescu, creat de Ion Caramitru, oferă publicului ocazia să redescopere poezia eminesciană printr-un dialog dinamic, în contrapunct, al fragmentelor poetice cu notele filosofice, aşa cum apar în manuscrisele de tinereţe ale lui Mihai Eminescu. Momentele de virtuozitate actoricească sunt completate de fine intervenţii muzicale ale clarinetistului Aurelian-Octav Popa”.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.