CULTURA 29 mai 2018

Festivalul „Tinere Talente”, la a 25-a ediție în municipiul Sfântu Gheorghe

de Geanina Lupșa | 580 vizualizări

Spectacolul va cuprinde în acest an și o secțiune folk

Ediția cu numărul 25 a Festivalului „Tinere Talente”, organizat de Fundația Mihai Viteazul, se va desfășura pe data de 30 mai, de la ora 16:00, la Palatul Copiilor din municipiul Sfântu Gheorghe. Spectacolul se adresează tuturor copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6-30 de ani.

Manifestarea va găzdui trei secțiuni distincte: o parte dedicată interpretărilor vocale, partea a doua vizează secțiunea folk, iar ultima parte este reprezentată de interpretarea piesei „Căciula” de către elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Ady Endre.

Pentru prima oară Festivalul „Tinere Talente” va avea o secțiune folk care poartă numele „Ioan Hagiu”, autorul melodiei „Căciula”, imnul de suflet al românilor, potrivit unui comunicat de presă.

Până în prezent, la ediția din acest an a festivalului și-au anunțat participarea preșcolarii a două grădinițe din Sfântu Gheorghe, elevii de la Școlile Gimnaziale Ady Endre și Nicolaie Colan, alături de liceenii Colegiului Național Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe și Mircea Eliade  din Întorsura Buzăului.

Potrivit organizatorilor festivalul din acest an este dedicat Centenarului Marii Uniri.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.