CULTURA 27 septembrie 2010

„Săptămâna îngăduinţei” la Biblioteca Judeţeană „Bod Péter”

de Covasna Media | 555 vizualizări
Conducerea Bibliotecii Județene Covasna anunță că între 27-29 septembrie, Biblioteca şi filiala sa din str. Sporturilor vor fi închise pentru public, din cauza unor lucrări de întreţinere tehnică care vor fi executate în această perioadă. Totodată, între 4-9 octombrie, cu ocazia Toamnei Culturale Covăsnene, biblioteca anunţă Săptămâna Îngăduinţei: în această perioadă toţi cititorii care au uitat să înapoieze cărţile

Conducerea Bibliotecii Județene Covasna anunță că între 27-29 septembrie, Biblioteca şi filiala sa din str. Sporturilor vor fi închise pentru public, din cauza unor lucrări de întreţinere tehnică care vor fi executate în această perioadă.

Totodată, între 4-9 octombrie, cu ocazia Toamnei Culturale Covăsnene, biblioteca anunţă Săptămâna Îngăduinţei: în această perioadă toţi cititorii care au uitat să înapoieze cărţile împrumutate, al căror termen de restituire a expirat de mai mult sau mai puţin timp, pot aduce înapoi volumele respective fără a mai plăti taxa de întârziere aferentă. În aceeaşi perioadă, cei interesaţi se pot înscrie gratuit la bibliotecă. Acele cărţi care vor fi restituite în acest fel, pot fi înapoiate la secţiile de unde au fost împrumutate sau pot fi aşezate în cutia amplasată în holul bibliotecii.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.