CULTURA 24 mai 2011

„Primăvara în suflet”

de Andreea Dabija Kelemen | 5581 vizualizări
Concert Youvenis Group, Iulia Em şi Tituş Constantin la Casa de Cultură a Sindicatelor Iubitorii de muzică folk şi rock de calitate sunt aşteptaţi joi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sfântu Gheorghe, gazda concertului „Primăvara în suflet”, al tinerilor întorsureni Youvenis Group. Invitaţii de onoare sunt Iulia Em (Mitrea) şi Tituş Constantin care vor deschide evenimentul, cântând melodii de pe albumul „Liber”, lansat anul trecut.

Concert Youvenis Group, Iulia Em şi Tituş Constantin la Casa de Cultură a Sindicatelor

Iubitorii de muzică folk şi rock de calitate sunt aşteptaţi joi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sfântu Gheorghe, gazda concertului „Primăvara în suflet”, al tinerilor întorsureni Youvenis Group. Invitaţii de onoare sunt Iulia Em (Mitrea) şi Tituş Constantin care vor deschide evenimentul, cântând melodii de pe albumul „Liber”, lansat anul trecut.

„Fată verde”, „Întoarcerea la Orient”, „Muguri de fluier” sau „Dealul cu dor” sunt doar câteva dintre piesele cu care Youvenis Group va încânta audienţa, trupa insistând ca la fiecare concert să cânte piese reorchestrate în stilul propriu din repertoriul celebrelor formaţii Pasărea Colibri sau Phoenix.

„Am vrut de ceva vreme să facem un spectacol mai mare aici la Sfântu Gheorghe şi iată că ne-am ţinut de cuvânt. Vă aşteptăm la concert, promitem o atmosferă plăcută cu muzică bună, de calitate! Cei din trupă de-abia aşteaptă acest eveniment, se pregătesc temeinic pentru a da totul pe scenă, iar despre invitaţii de onoare pot spune doar cuvinte de laudă. Atât Iulia, întorsureanca noastră cât şi partenerul ei de scenă Tituş Constantin sunt extrem de talentaţi şi apreciaţi la toate evenimentele din ţară. Sunt de un profesionalism grozav, de-abia aştept să-i cunoaşteţi, sigur veţi deveni fanii lor. Intenţionăm să menţinem colaborarea cu ei, bineînţeles ne dorim cât de curând multe alte concerte împreună, sunt minunaţi!”, a spus Dan Tohănean, fondatorul formaţiei Youvenis Group.

În ceea ce priveşte planurile de viitor ale trupei, agenda lor este foarte încărcată, vor participa la festivaluri şi concerte în toată ţara, în special la competiţiile organizate de Cluburile şi Palatele Copiilor. În curând doritorii îi pot admira la Târgu Jiu în cadrul Festivalului „Coloana Infinitului” şi la a doua ediţie a Festivalului întorsurean „Împreună, formaţii pentru viitor”.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
MADALIN GURUIANU, 27 mai 2011
Ce păcat că doar vreo 50 de oameni au venit ieri seară la acest concert... copiii de la Youvenis au fost chiar buni... au evoluat mult ]n ultimii ani şi m-am bucurat că i-am revăzut, iar citeste integral
AW, 25 mai 2011
Da intradevar tineri foarte talantati, cinta cu profesionalizm nemaiauzit. Eu am mai participat la concertul lor si merg si acum. Doresc mult succes pentru baieti. Concertul incepe la ora 18.30 citeste integral
Iuly, 25 mai 2011
I-am ascultat pe acesti copii, canta foarte bine si vreau sa-i felicit pentru asta. Sper sa ajung si eu la concert, asta daca voi reusi sa aflu ora spectacolului...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.