CULTURA 4 mai 2010

„Lucia patinează“ la TAM

de Covasna Media | 1613 vizualizări
În această seară sunteţi aşteptaţi la „Patinoarul «Răţuşca bulversată de numa-numa»”, unde ora deschiderii este 19:00 iar regulile sunt scrise cu ingeniozitate sub gheaţă. „Lucia patinează” invită la o alunecare lentă pe gheaţă, la care oricât de experimentat ai fi, vânătăile nu întârzie să apară. Dar nu vorbim aici de un patinoar oarecare, ci de patinoarul lui Radu Afrim, în care personajele patinează cu sete pe gheaţa

În această seară sunteţi aşteptaţi la „Patinoarul «Răţuşca bulversată de numa-numa»”, unde ora deschiderii este 19:00 iar regulile sunt scrise cu ingeniozitate sub gheaţă. „Lucia patinează” invită la o alunecare lentă pe gheaţă, la care oricât de experimentat ai fi, vânătăile nu întârzie să apară. Dar nu vorbim aici de un patinoar oarecare, ci de patinoarul lui Radu Afrim, în care personajele patinează cu sete pe gheaţa imprevizibilă a vieţii şi, fie că le place sau nu, staţionarea este imposibilă. Succesul stagiunii trecute, spectacolul a fost premiat în repetate rânduri la diferite festivaluri importante din ţară. Pe data de 5 iunie 2010, piesa se va juca în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Varna, Bulgaria, unul dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa.

Amintim că o parte din încasările spectacolelor lunii mai vor fi donate campaniei umanitare „Împreună pentru Diana”, lansată de Observatorul de Covasna şi Asociaţia Pentru Comunitate.

Regia este semnată de Radu Afrim, scenografia realizată de Cristina Milea iar în distribuţie îi avem pe Daniel Rizea, Claudia Ardelean, Fatma Mohamed, Elena Popa, Sergiu Aliuş, Sebastian Marina, Ioana Costea şi Andrei Roca.

Pentru rezervări şi detalii suplimentare: 0267-315.324, 0733-601.965

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.