CULTURA 26 martie 2010

„Iepuraşul încrezut”, de la TAM pe TVR Cultural

de Covasna Media | 2058 vizualizări
26mar2010-iepurasTVR Cultural va transmite sâmbătă dimineaţă, de la ora 9,30, istoria producţiei „Iepuraşul Încrezut”, a Teatrului Andrei Mureşanu (TAM) din Sfântu Gheorghe. Realizat la Sfântu Gheorghe în anul 2008, „Iepuraşul Încrezut” îi are în distribuţie pe Daniel Rizea, Claudia Ardelean, Sebastian Marina, Alexandrina Costea, Ion Fiscutean Jr., Fatma Mohamed şi Mona Codreanu, regia fiind semnată de Dan Ţopa, iar scenografia de Sorana

26mar2010-iepurasTVR Cultural va transmite sâmbătă dimineaţă, de la ora 9,30, istoria producţiei „Iepuraşul Încrezut”, a Teatrului Andrei Mureşanu (TAM) din Sfântu Gheorghe. Realizat la Sfântu Gheorghe în anul 2008, „Iepuraşul Încrezut” îi are în distribuţie pe Daniel Rizea, Claudia Ardelean, Sebastian Marina, Alexandrina Costea, Ion Fiscutean Jr., Fatma Mohamed şi Mona Codreanu, regia fiind semnată de Dan Ţopa, iar scenografia de Sorana Ţopa.

De la momentul lansării şi până în prezent, „Iepuraşul Încrezul” s-a bucurat de un real succes, nu doar în rândurile celor mici ci chiar şi în ale adulţilor.

TVR Cultural va transmite sâmbătă, în cadrul emisiunii „1001 Poveşti”, produsă de Adriana Ene, povestea „Iepuraşului Încrezut” de la TAM şi imagini din spectacol.

„O echipă impresionantă de la TVR Cultural a venit la Sfântu Gheorghe pentru a cunoaşte spectacolul realizat de Dan Ţopa. Copiilor din toată ţara le vor fi prezentate modul de realizare al „Iepuraşului Încrezut” şi scene din spectacol, ceea ce este un lucru deosebit”, a declarat directorul TAM, Horaţiu Mihaiu, apreciind că, dincolo de jocul excepţional al actorilor, spectacolul se distinge prin costume de o veselie debordantă, machiaje speciale şi un decor fascinant pentru cei mici.

Monica Vajna

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.