ACTUALITATE 4 aprilie 2012

Un sondaj al Universităţii Transilvania Braşov confirmă: Observatorul de Covasna – cea mai credibilă sursă de informaţii din zona Buzaielor

de Covasna Media | 37 vizualizări

Un sondaj de opinie realizat de către cadre ale Universităţii Transilvania în zona Buzaielor a relevat încă o dată poziţia de lider incontestabil pe care cotidianul „Observatorul de Covasna” o deţine la nivel local. Astfel, la întrebarea cu răspuns deschis „Care este ziarul care prezintă cele mai de încredere informaţii?” – 30% din repondenţi au spus Observatorul de Covasna, cotidian urmat în preferinţele întorsurenilor de Adevărul cu 16,1% şi Click cu 9%. În acelaşi sondaj, celelalte ziare locale de limba română „Mesagerul de Covasna” şi „Condeiul ardelean”, au obţinut 5, respectiv 1,7 procente.

Reprezentanţii publicaţiei noastre au primit cu mare satisfacţie confirmarea încrederii întorsurenilor.

„Mă bucură faptul că o sursă neutră confirmă rezultatele eforturilor noastre constante în zona Întorsurii. În ziua de astăzi presa nu este o afacere, ci aproape o chestiune de misionarism, mai ales într-un judeţ mic precum Covasna. S-au închis în această perioadă de criză atâtea publicaţii, iar în Covasna multe ziare au avut o viaţă scurtă. Iată însă că  Observatorul de Covasna s-a impus în conştiinţa locuitorilor de aici precum un reper în ceea ce priveşte informaţia, dar şi credibilitatea şi calitatea ei”, declară Daniel Şanta, acţionar principal al cotidianului.

„Avem abonaţi fideli în Întorsura, avem cumpărători constanţi, care au înţeles că orice lucru valoros are un preţ, chiar şi el simbolic. Acest sondaj confirmă impactul în zonă al ziarului nostru, care nu se distribuie gratuit precum alte publicaţii. Mai mult decât atât, restul publicaţiilor locale din judeţ au obţinut procente aproape insignifiante în comparaţie cu noi, ceea ce sigur ne bucură. Aprecierea cititorilor noştri ne onorează. Atât cu Observatorul de Covasna, cât şi cu site-ul www.covasnamedia.ro, precum şi Radio Loco Întorsura Buzăului, încercăm să fim cât mai aproape de oamenii din zona Buzaielor, cărora totodată le mulţumim pentru încrederea acordată. Mai nou şi ascultătorii Radio Loco beneficiază de ştiri locale în fiecare zi şi în continuare facem tot felul de eforturi pentru a fi aproape de întorsureni”, spune Florin Cheresteş – directorul ziarului.

Sondajul a fost efectuat în perioada 14-21 martie, pe un eşantion reprezentativ al populaţiei la nivelul oraşului Întorsura Buzăului, cu satele aparţinătoare Brădet, Floroaia Mică, Floroaia Mare şi Scrădoasa. Cei chestionaţi au fost persoane cu vârstă de peste 18 ani, iar marja de eroare a sondajului este de +/-4%.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.