ACTUALITATE 29 noiembrie 2010

Un mort și trei răniţi într-un accident la Ozun

de Monica Vrânceanu | 187 vizualizări
Vineri după-amiază pe DN 11 la Ozun a avut loc un accident grav, care s-a soldat cu un mort și trei răniți. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a fost solicitat să intervină pentru descarcerare în urma impactului ce a avut loc între două autoturisme, cauza principală a accidentului fiind, se pare, o depășire neregula mentară combinată cu viteza excesivă. În urma impactului dintre

Vineri după-amiază pe DN 11 la Ozun a avut loc un accident grav, care s-a soldat cu un mort și trei răniți.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a fost solicitat să intervină pentru descarcerare în urma impactului ce a avut loc între două autoturisme, cauza principală a accidentului fiind, se pare, o depășire neregula mentară combinată cu viteza excesivă.

În urma impactului dintre cele două autoturisme – unul înmatriculat în Bucureşti şi unul în judeţul Covasna, au rămas încarcerate două persoane. Potrivit ISU, pasagerul din faţă dreapta, un bărbat de 33 ani, din autoturismul înmatriculat în judeţul Covasna, era decedat în momentul sosirii pompierilor, motiv pentru care s-a acţionat în primul rând pentru descarcerarea şoferului care trăia şi ulterior pentru descarcerarea pasagerului decedat.

Directorul Ambulanței Covasna, Tiberiu Poștoacă, a declarat că trei persoane din mașina de Covasna au fost aduse la Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe, iar în vreme ce una dintre acestea, un bărbat, a și plecat acasă în aceeași zi, celelalte două au rămas internate.

„Starea în care au ajuns la Spital era destul de gravă - fracturi de membre, hemoragie internă, leziuni craniene. În prezent, una dintre cele două persoane internate se află la ortopedie, în vreme ce cealaltă, în situație mai gravă, e în recuperare după operația suferită vineri, deoarece avea leziuni interne grave”, a mai explicat Tiberiu Poștoacă.

Foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.