ACTUALITATE 16 iunie 2009

Un copil născut ieri a fost înscris la „Ştafeta Generaţiilor”

de Covasna Media | 110 vizualizări
La data concursului, micuţul va avea 3 luni

Conducerea Direcţiei Judeţene de Tineret Covasna (DJT) a anunţat înscrierea la concursul de înot „Ştafeta Generaţiilor“ a unui copil născut ieri, 15 iunie, la mater nitatea din Sfântu-Gheorghe. Astfel, cel mai tânăr concurent înscris chiar în ziua naşterii lui este este Endrodi Robert Cristian, iar potrivit conducerii DJT tatăl copilului, Endrodi Jozsef, îşi doreşte ca fiul său să

La data concursului, micuţul va avea 3 luni

Conducerea Direcţiei Judeţene de Tineret Covasna (DJT) a anunţat înscrierea la concursul de înot „Ştafeta Generaţiilor“ a unui copil născut ieri, 15 iunie, la mater nitatea din Sfântu-Gheorghe.

Astfel, cel mai tânăr concurent înscris chiar în ziua naşterii lui este este Endrodi Robert Cristian, iar potrivit conducerii DJT tatăl copilului, Endrodi Jozsef, îşi doreşte ca fiul său să participe la acest eveniment întrucât şi el şi soţia sa au fost sportivi de performanţă şi doresc ca şi copilul lor să practice sportul. La data ştafetei de înot, micuţul Robert va avea trei luni.

Concursul va avea loc la începutul lunii septembrie şi constă într-o probă de ştafetă la înot la care sunt aşteptaţi reprezentanţi din fiecare categorie de vârstă, de la copii sub un an până la persoane de 100 de ani. Ştafeta va debuta cu traversarea bazinului de înot (25 metri) de către participantul cu vârsta cea mai mică, asistat de către un instructor specializat, urmând ca aceasta să fie preluată de către participantul în vârstă de un an, apoi de către cel în vârstă de doi ani, şi tot aşa, până se ajunge la participantul în vârstă de 100 de ani.

Înscrierile au loc între 1 iunie şi 15 august, iar organizatorii doresc ca iniţiativa să fie marcată şi în Cartea Recordurilor, motiv pentru care vor solicita prezenţa specialiştilor în acest sens.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
bela, 16 iunie 2009
nu veti putea sa stergeti trecutul dumneavoastra de 'male prositute' domnule grosu - DEMISIA
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.