ACTUALITATE 5 noiembrie 2010

UDMR și MIERT investesc în „viitorii lideri“

de Monica Vrânceanu | 2376 vizualizări

UDMR a lansat programul ”Dezvoltăm Transilvania”, prin care se urmărește perfecționarea tinerilor ardeleni în vederea transformării acestora în viitori lideri ai comunităților - pe palier politic, civil sau economic.

”Dezvoltăm Transilvania” a fost prezentat la Sfântu Gheorghe de vicepreşedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, și de liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, aceștia anunțând că programul se va derula pe parcursul a 18 luni în județele transilvănene.

Prin acest program, inițiat de UDMR și Conferința Tinerilor Maghiari MIERT, se vor organiza traininguri pentru 50-60 de tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, care au sau nu apartenență la Uniune, dar care de-a lungul timpului și-au dovedit capacitățile organizatorice și au fost activi în diverse domenii din viața socială.

În plus, UDMR speră să găsească printre acești tineri și oameni pe care să-i pregătească la nivel de candidați și manageri de campanie pentru alegerile din 2012, potrivit lui Kovacs Peter dorindu-se punerea bazelor unei noi generații care va putea da, în 10-15 ani, lideri politici dar și oameni cu influență în sfera economică sau civică.

Kovacs Peter a explicat că la training, viitorii lideri vor fi pregătiți pe module, acestea urmând să se organizeze în Covasna, Harghita și Mureș din această lună deja, în vreme ce din 2011 vor fi organizate și modulele pentru restul județelor din Transilvania.

În luna septembrie a anului viitor se va organiza și un training pentru manageri de campanie, iar în 2012 se vor organiza trainingurile pentru comunicare, relații publice și networking. Cursurile vor fi susținute de specialiști în domeniile comunicării, managementului situațiilor de criză și al conflictelor, strategiilor sau resurselor umane, aceștia fiind personalități recunoscute din România și Ungaria.

Programul ”Dezvoltăm Transilvania” este finanțat de UDMR și MIERT, valoarea acestuia fiind de aproximativ 100.000 de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
vasy, 8 noiembrie 2010
Ce sa zic,cred ca ii instruieste pe centura Bucurestiului,asta pentru ca toata lumea stie ca UDMR e curva politicului in Romania,se aliaza si puna in fund mereu pe cine e la putere,nu prea-i place in citeste integral
pita-gora, 7 noiembrie 2010
Cand citesti " dezvoltam Transilvania " te gandesti la investitii,locuri de munca, peosperitate pentru toti sau - ma rog - ceva de genul asta si cand colo e vorba de gaunoasa propaganda udmrista care citeste integral
Cititor, 5 noiembrie 2010
"Programul ”Dezvoltăm Transilvania” este finanțat de UDMR și MIERT, valoarea acestuia fiind de aproximativ 100.000 de lei." De unde sunt banii? Dna Calinic de la Camera de Conturi nu mai faceti citeste integral
ladoga, 5 noiembrie 2010
VA TREBUI LUCRAT SERIOS PENTRU A MAI FACE INCA ODATA PE OAMENI SA CREADA...
alina, 5 noiembrie 2010
greu de crezut ca un roman va patrunde acolo. dar de ochii lumi zic si ei de apartenenta de UDMR sau nu, de nevorbitori de lmb. magh. nici vorba. cu totul ca banii vin de la Guvernul Romaniei.
Zseta, 5 noiembrie 2010
Sper ca dupa urmatoarele alegeri sa nu mai fie nevoie de resurse umana din UDMR
lili, 5 noiembrie 2010
Bravo UDMR!!! In timp ce partidele romanesti se tiganesc intre ele si nu sunt in stare sa guverneze fara UDMR, in schimb UDMR isi pregateste oamenii(resursa umana=cea mai valoroasa resursa)sa devina citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.