ACTUALITATE 4 aprilie 2011

Tutunul dăunează de tot sănătății. A murit în incendiul provocat de țigară

de Monica Vrânceanu | 46 vizualizări
O femeie în vârstă de 95 de ani a ajuns duminică seară la Urgenţele din Sfântu Gheorghe şi apoi la Spitalul Judeţean din Braşov cu arsuri puternice pe o suprafaţă de 65% din corp, în urma unui incendiu izbucnit la etajul unei clădiri de pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Sfântu-Gheorghe. Din nefericire, bătrâna a decedat ieri la Spitalul Județean Brașov. Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri al

O femeie în vârstă de 95 de ani a ajuns duminică seară la Urgenţele din Sfântu Gheorghe şi apoi la Spitalul Judeţean din Braşov cu arsuri puternice pe o suprafaţă de 65% din corp, în urma unui incendiu izbucnit la etajul unei clădiri de pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Sfântu-Gheorghe. Din nefericire, bătrâna a decedat ieri la Spitalul Județean Brașov.

Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna s-au deplasat duminică seara la imobilul situat în zona centrală din Sfântu Gheorghe, intervenind pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Purtătorul de cuvânt al ISU, Marius Tolvaj, a declarat că în momentul sosirii la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că bunurile aflate în locuinţă şi dormitorul cu planşeu din lemn ardeau pe o suprafaţă de circa 30 mp, cu posibilitatea propagării incendiului la întreaga clădire, iar pe podeaua din dormitor se afla o persoană cazută.

„Pompierii militari au reuşit să salveze din incendiu o victimă de sex feminin în vârstă de 95 de ani, aceasta prezentând arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 65% din suprafaţa corpului. De asemenea în incendiu au mai fost rănite uşor înca două persoane de sex feminin”, a explicat Marius Tolvaj.

Potrivit acestuia, cauza probabilă a incendiului o reprezintă fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.