ACTUALITATE 12 decembrie 2011

Teatrul Ţăndărică aduce „Alba ca zăpada” la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 55 vizualizări

14 actori ai celui mai renumit teatru de păpuşi din România pun în scenă piesa „Albă ca Zăpada”, luni, de la orele 10 şi 12:30, la Teatrul din Sfântu Gheorghe.

Copii din întreg judeţul vor veni astăzi la Sfântu Gheorghe pentru a lua parte la evenimentul dedicat copiilor în cadrul Festivalului Povestea din Ajun. 14 actori ai Teatrului Ţăndărică din Bucureşti vor pune în scenă piesa „Albă ca Zăpada”, la Teatrul din Sfântu Gheorghe, în cadrul a două reprezentaţii: ora 10 şi ora 12:30.

”Credem că acesta este cel mai potrivit cadou pentru comunitatea copiilor din Sfântu Gheorghe. Mulţumim Teatrului şi Consiliului Judeţean Covasna pentru sprijinul acordat şi, desigur, prietenilor noştri de la Tribel”, a declarat Vlad Donţu, responsabilul pentru acest eveniment din cadrul Festivalului Povestea din Ajun.

Teatrul de animaţie Ţăndărică s-a înfiinţat în anul 1945. De-a lungul istoriei sale, scrisă de personalităţi remarcabile, a devenit un punct de referinţă pentru teatrul de păpuşi şi marionete, deţinând poziţia de lider la nivel naţional, iar pe plan internaţional fiind printre cele mai bine cotate. Anual, aproximativ 75.000 de spectatori, copii cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, ne trec pragul, precum şi părinţii şi bunicii care îi însoţesc.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.