ACTUALITATE 2 iulie 2017

Site-ul covasnamedia.ro lider de trafic în luna precedentă!

de Covasna Media | 1670 vizualizări

Luna iunie s-a dovedit a fi una în care interesul covăsnenilor pentru site-ul covasnamedia.ro a fost unul foarte ridicat, numărul de vizitatori fiind mai mare decât al principalelor alternative locale la nivel de știri.

Începând din 30 mai, data publicării interviului exclusiv cu Beke Istvan și până la finalul lunii iunie,  48.408 de utilizatori diferiți (date conform Google) au accesat site-ul, cifră superioară traficului înregistrat de site-ul weradio.ro, care a raportat în luna precedentă 46.114 vizitatori, sau de site-ul www.hirmondo.ro cu 44.510 vizitatori (date conform trafic.ro).

Subiectele care s-au bucurat de cea mai mare atenție au fost seria de interviuri cu Beke Istvan – covăsneanul acuzat de terorism, promovarea în prima ligă de fotbal a echipei Sepsi OSK, simularea unui accident în tunelul de cale ferată Teliu – Întorsura Buzăului și un clasament care plasează cartierul Ciucului din Sfântu-Gheorghe în topul celor mai neavantajoase din țară.

Interesant este și faptul că peste 60% din traficul de pe site a provenit de pe device-uri mobile sau că peste 60% din public are vârste cuprinse între 25 și 44 de ani.

În luna iulie, site-ul www.covasnamedia.ro se va prezenta în fața publicului cu o plaftormă complet schimbată, dezvoltată de o companie specializată din România, pentru a respecta cele mai ridicate standarde de utilizabilitate și pentru a oferi acces facil la informație locală, originală și de încredere.

Nu putem încheia decât adresând mulțumirile noastre tuturor celor ce ne citesc, munca noastră din fiecare zi, efortul de a genera conținut original, de a prezenta informații exclusive și știri verificate, fiind dedicat dumneavoastră, cititorilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Remus, 16 iulie 2017
covasnamedia.ro ar fi bine sa faca ceva si in privinta versiunii de Android care este aproape inutilizabil. Pagina de pornire este practic imposibil de folosit. Ganditi-va cati folosesc telefoane citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.