ACTUALITATE 20 noiembrie 2012

Shortcut 2012, promovare cu „like-uri” pentru Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 37 vizualizări

Shortcut 2012, promovare cu like-uri35 de participanți – 27 de studenți și 8 membri ai echipei de organizare – au petrecut două nopți și două zile de poveste la Sfântu Gheorghe la ediția a doua a Shortcut, student contest.

În prima seară am avut o degustare de produse tradiționale locale, un concert excelent susținut de Funky Munky și o petrecere de bun venit la Bastion Restaurant. Sâmbătă a fost o zi plină: treasure hunt („vânătoare de comori”) cu vizite la majoritatea clădirilor istorice din Sfântu Gheorghe, călărie la Centrul de echitație Barabas din Arcuș, cățărări pe lăzi, tras cu arcul, degustare de ceaiuri Demmers și o prezentare video a „aventurilor” alpinistului Tulit Zsombor din ultimii ani, plus un tur al barurilor din oraș. Duminică a fost o zi de relaxare, cu piscină, saună, bowling, ping-pong, gulaș și pâine de casă de la Dioszegi pentru toți participanții acestei ediții.

În funcție de indiciile descoperite la Treasure Hunt, organizatorii vor posta de marți până vineri pe pagina de facebook a evenimentului Shortcut, albumele celor 9 echipe. Aceste albume pot fi votate până la data de 2 dec și vor fi luate în considerare like-urile la album și la fiecare fotografie în parte. Echipa care adună cele mai multe asemenea like-uri va primi un premiu special, un weekend la Sfântu Gheorghe între 14-16 decembrie, unde cazarea va fi asigurată în condiții excelente la Hotel Park, masa la restaurantele locale, transportul va fi decontat, va fi asigurată intrarea la un concert cu Mike Godoroja și alte programe-surpriză!

Cu speranța că oaspeții noștri studenți s-au simțit bine la Sfântu Gheorghe și că vor reveni cu plăcere în micul nostru oraș, încheiem mulțumind partenerilor pe care nu i-am amintit anterior: programul de promovare Sfântu Gheorghe, Capitala Culturală și de Tineret a Ținutului Secuiesc, Centrul de Cultură din Arcuș, Pensiunea Agora, Centrul de Cultură al jud. Covasna.

În numele echipei de organizare ale Asociațiilor „Ecou” și „Regos”,

Mădălin Guruianu și Peter Orsolya

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.