ACTUALITATE 28 octombrie 2010

Se caută soluţii pentru adăpostirea nevoiașilor fără locuinţe

de Monica Vrânceanu | 1189 vizualizări
Numărul oamenilor străzii a crescut în ultima vreme la Sfântu-Gheorghe Prefectul Gyorgy Ervin susține că din datele pe care le are de la Jandarmerie și Poliție, numărul oamenilor străzii a crescut în ultima vreme la Sfântu-Gheorghe. Arătând că zilele și nopțile devin tot mai reci și iarna se apropie cu pași repezi, Gyorgy Ervin a declarat că dorește să găsească, alături de autoritățile locale, soluții pentru adăpostirea oamenilor fără un acoperiș deasupra capului.

Numărul oamenilor străzii a crescut în ultima vreme la Sfântu-Gheorghe

Prefectul Gyorgy Ervin susține că din datele pe care le are de la Jandarmerie și Poliție, numărul oamenilor străzii a crescut în ultima vreme la Sfântu-Gheorghe.

Arătând că zilele și nopțile devin tot mai reci și iarna se apropie cu pași repezi, Gyorgy Ervin a declarat că dorește să găsească, alături de autoritățile locale, soluții pentru adăpostirea oamenilor fără un acoperiș deasupra capului.

„Voi discuta cu Primăria Sfântu Gheorghe să vedem ce soluții putem găsi pentru adăpostirea acestor oameni, căci nu-i putem lăsa afară în frig”, a declarat prefectul, adăugând că cei mai mulți oameni fără case își caută un culcuș în zona Gării, deoarece Adăpostul de noapte, care are o capacitate de 80 de locuri, este mereu plin până la refuz.

În acest context, prefectul a mai arătat că este de datoria autorităților locale să ofere un adăpost celor fără case, mai ales când temperaturile scăzute de afară le pun viețile în pericol, fie că aceștia sunt sau nu localnici.

Foto: Mediafax.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Misi, 28 octombrie 2010
Vin si din Araci,Haghig,Belin etc.
freeman, 28 octombrie 2010
fotografia reprezinta membrii unei filiere de cersetori care joaca tatru cat mai tragic.sunt adevarate filiere de cersetori care isi incearca norocul mai ales acum de ziua celor morti
ahile, 28 octombrie 2010
Ce ne facem cu cei care au unde să stea dar mai bine preferă pomană de la cei din jur? Ex: cei din Hetea.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.