ACTUALITATE 25 septembrie 2012

S-a tras linia după acțiunea „Pedalează pentru un scop bun”

de Székely Emőke | 41 vizualizări

Peste 5.200 de lei au fost strânşi în campania de sprijinire a unor sportivi locali.

Cu toate că scopul acțiunii „Pedalează pentru un scop bun”, organizată de Asociația Alpin Sport și Fundația Comunitară Covasna, a fost acela de a strânge suma totală de 8.000 de lei, iar după terminarea programului s-au adunat ceva mai mult de 5.000 de lei, organizatorii spun că această primă ediție a evenimentului a fost un succes. Vicepreședintele Asociației Alpin Sport, Tulit Zsombor, a declarat că oamenii din această zonă a țării trebuie să vadă mai întâi despre ce este vorba, și numai după aceea se implică într-o acțiune sau alta.

„Sunt convins că următoarea ediție va avea o priză mai mare la public. Consider că avem mai puține de corectat la capitolul organizare și mai multe la partea de atragere a bicicliștilor care doresc să ajute un sportiv sau altul” – a declarat Tulit Zsombor.

După centralizarea datelor a reieșit faptul că la eveniment au participat 71 de bicicliști, care în decurs de 4 ore au parcurs în total în jur de 2.000 de km. Suma totală care s-a strâns a fost de 5.242 lei, repartizată astfel: duatlonistul și triatlonistul Deák Zsombor 2.142 lei, baschetbalista Kelemen Kincső 1.405 lei, atleta Blázer Imola 920 lei și luptătoarea Incze Kriszta 775 lei. Un premiu special a primit Codrea Árpád, care a parcurs cel mai lung traseu, dar au primit premii toți cei care au pedalat cel puțin 7 tururi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.