ACTUALITATE 10 august 2011

Remember „Pentru Comunitate” la Șugaș Băi

de Monica Vrânceanu | 43 vizualizări

Participanții la taberele Asociaţiei Pentru Comunitate de la Sâncrai și Crasna din urmă cu cinci ani sunt aşteptaţi în week-end la Şugaş Băi

Asociația Pentru Comunitate organizează sâmbătă, la Șugaș Băi, evenimentul „Remember Sâncrai-Crasna”, o celebrare a cinci ani de la Taberele Pentru Comunitate, inițiate în scopul creării noilor lideri ai comunității.

Rememberul de la Șugaș Băi își propune să-i adune laolaltă pe toți participanții la taberele de la Sâncrai și Crasna din urmă cu cinci ani, astfel încât să se meargă, încă o dată, pe ideea Asociației Pentru Comunitate - cunoaștere, colaborare, generarea de lideri. În plus, acest eveniment dorește să realizeze un inventar al ultimului ”cincinal”, astfel încât cei care au participat la taberele de la Sâncrai și Crasna să poată afla din nou unii despre realizările celorlalți.

Remember Sâncrai-Crasna este organizat exclusiv pentru participanții în tabere, iar întâlnirea va avea loc vineri, la ora 17, în parcarea magazinului Billa, de unde se va pleca spre Șugaș-Băi. La eveniment vor lua parte inclusiv liderii Asociației Pentru Comunitate, precum şi membri ai acesteia.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.