ACTUALITATE 12 noiembrie 2010

Relaxare, răsfăţ și deconectare la noul Oazis Spa

de Covasna Media | 675 vizualizări
Oazis Spa oferă în luna noiembrie acces gratuit fetelor, prețul unui bilet pentru „sexul tare” fiind de 10 lei, cu acces la toate facilitățile oferite de acest centru Ești obosit, plictisit sau pur și simplu în căutarea unor momente unice de liniște și relaxare? Noul Oazis Spa, redeschis în Sfântu Gheorghe pe b-dul Grigore Bălan nr 40/A, lângă Sex Shop, te ajută să evadezi din stresul vieții cotidiene, atrăgându-te către o adevărată oază de calm, unde vei avea plăcerea de a vedea că tot ceea ce contează... ești tu! După o zi întreagă în care ai alergat, probabil că tot ce-ți dorești e să ajungi

Oazis Spa oferă în luna noiembrie acces gratuit fetelor, prețul unui bilet pentru „sexul tare” fiind de 10 lei, cu acces la toate facilitățile oferite de acest centru

Ești obosit, plictisit sau pur și simplu în căutarea unor momente unice de liniște și relaxare? Noul Oazis Spa, redeschis în Sfântu Gheorghe pe b-dul Grigore Bălan nr 40/A, lângă Sex Shop, te ajută să evadezi din stresul vieții cotidiene, atrăgându-te către o adevărată oază de calm, unde vei avea plăcerea de a vedea că tot ceea ce contează... ești tu! După o zi întreagă în care ai alergat, probabil că tot ce-ți dorești e să ajungi acasă, să faci un duș și să ajungi pentru următoarele ore în fața televizorului... Ce-ar fi însă dacă în loc de asta ai alege să-ți revigorezi trupul și sufletul cu câteva ore petrecute la Oazis Spa, acolo unde poți elimina stresul și grijile de peste zi, simțind detoxifierea trupului și recăpătându-ți astfel energia? Cu o prezentare unică, plină de intimitate, Oazis Spa îți propune să vii aici de fiecare dată când simți că vrei pur și simplu să te regăsești trupește și sufletește, într-o armonie perfectă! Oazis Spa din Sfântu Gheorghe reprezintă o locație unică, în care discreția și tratamentele corporale se îmbină armonios cu posibilitățile de socializare, oferind celor care aleg această metodă de îngrijire și relaxare clipe de adevărată plăcere fizică și mentală.

Locația oferă un spațiu larg de jacuzzi cu capacitate de 12 persoane, saună uscată, saună finlandeză și saună cu infraroșii, sală de relaxare, un mic bar pentru cei dornici de o limonadă rece și o vorbă plăcută; în plus, Oazis Spa închiriază și camere în regim de pensiune, oaspeții având desigur acces la toate facilitățile locației. Pentru că pune preț pe dorințele clienților, Oazis Spa oferă posibilitatea petrecerilor private, locația putând fi închiriată fie de grupuri de prieteni, fie de cupluri care doresc să sărbătorească aici zilele speciale precum aniversarea relației sau a căsniciei, iar prețurile în acest sens sunt cele mai atractive, fără nicio concurență!

Oazis Spa se deschide în fiecare seară de la ora 18, mergându-se pe ideea că cei care vin aici sunt oameni ocupați în timpul zilei, dornici ca la finalul ei să aibă parte de clipe liniștite și de răsfăț; odată deschis și clienții sosiți, Oazis Spa se închide târziu, la ultimul client.

O afacere relansată și aflată relativ la început, Oazis Spa oferă în luna noiembrie acces gratuit fetelor, prețul unui bilet pentru „sexul tare” fiind de 10 lei, cu acces la toate facilitățile oferite de acest centru.

Chiar dacă termenul „Spa” este asociat în primul rând cu relaxarea și răsfățul, termenul ilustrează, la origini, remediul ideal pentru diverse afecțiuni pe care îl are apa – Sănătate prin Apă. Un Spa este de fapt un centru în care atât femeile cât și bărbații pot profita de avantajele și caracteristicile curative ale apelor termale, acestora alăturându-li-se diverse alte modalități de relaxare și îngrijire corporală, printre care masajul și sauna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
"Panoramix", 14 noiembrie 2010
Daca eram mai tanar....
cipslim, 13 noiembrie 2010
domle da sigur este doamnele alea cu tatele in piscina ca daca nu nu ma mai duc.
gigi, 13 noiembrie 2010
Publicitate gratuita. Sau nu?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.