ACTUALITATE 10 martie 2011

Razie cu controale și legitimări la Hăghig

de Monica Vrânceanu | 79 vizualizări
Structurile Serviciului de Ordine Publică, Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe, Serviciul de Intervenţie Rapidă, posturile de poliţie Vâlcele, Hăghig şi Poliţia Locală Hăghig au organizat şi au executat marți o razie în zona teritorială a comunei Hăghig. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, Andrea Buzsi, în timpul raziei au avut loc 12 controale, au fost legitimate 119

Structurile Serviciului de Ordine Publică, Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe, Serviciul de Intervenţie Rapidă, posturile de poliţie Vâlcele, Hăghig şi Poliţia Locală Hăghig au organizat şi au executat marți o razie în zona teritorială a comunei Hăghig.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, Andrea Buzsi, în timpul raziei au avut loc 12 controale, au fost legitimate 119 persoane și s-au controlat 32 de autovehicule.

”Asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru toţi cetăţenii din judeţ este prioritatea poliţiei covăsnene. În scopul îmbunătăţirii sentimentului de siguranţă subiectivă a cetăţeanului poliţiştii covăsneni organizează şi desfăşoară permanent misiuni preventive şi de descurajare a diferitelor categorii de infracţiuni. La razia de la Hăghig au participat 23 de poliţişti, 11 jandarmi şi 6 poliţişti de la Poliţia Locală, iar asemenea acţiuni vor fi executate şi în viitor pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă publică în toate localităţile judeţului”, a declarat Andrea Buzsi.

Controalele au făcut ca poliţiştii să conducă la sediul postului de poliţie Hăghig și respectiv la sediul Poliţiei Sfântu Gheorghe 31 de persoane, în vederea cercetărilor.

Poliţiştii au documentat șapte infracţiuni și au soluţionat patru dosare penale, din care unul - pe furt calificat, fusese înregistrat iniţial cu autori necunoscuţi, iar alte trei cu autori cunoscuţi - un furt şi două infracţiuni de loviri sau alte violenţe.

Cele 31 de persoane duse la secțiile de poliție au fost verificate în evidențele operative, 30 dintre ele fiind amprentate și fotografiate.

Poliţiştii participanți la razie au soluţionat patru sesizări şi reclamaţii venite din partea cetăţenilor din comună, constatând 17 contravenţii şi aplicând tot atâtea sancţiuni contravenţionale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.