ACTUALITATE 29 noiembrie 2011

Primul bal ,,Kiwanis”

de Covasna Media | 76 vizualizări

Motto: ,,Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume".

Cu multă emoţie, clubul Kiwanis din Sf. Gheorghe s-a pregătit pentru primul bal. Organizat într-un spaţiu elegant, intim dar în acelaşi timp primitor, acest eveniment s-a dorit a fi unul caritabil, de strângere de fonduri pentru copiii cărora de zece ani încercăm să le facem sărbătorile mai plăcute. Susţinem şi încercăm să-i ajutăm, din păcate pe prea puţini copii, care au rezultate deosebite la învăţătură dar cu care soarta a fost mai puţin darnică.

În lumina lumânărilor, a sunat clopotul care a marcat deschiderea evenimentului. De câte ori se aude clinchetul acestuia înseamnă că în acel loc membrii clubului s-au adunat pentru o activitate caritabilă. După ce d-na Ercse Iren a salutat oaspeţii, ex-preşedintele clubului dl. Tribel Istvan a adresat un salut celor prezenţi. Preşedinta în exerciţiu, Puskas Silvia, a prezentat câteva dintre acţiunile pe care membrii clubului le-au întreprins până în prezent şi a prezentat motivele pentru care voluntariatul este în acelaşi timp şi un act altruist, dar şi o investiţie personală profitabilă pentru a trăi într-o comunitate în care valoarea este promovată. Seara a continuat cu un recital susţinut de un tânăr talent Szöcs Botond, care este unul dintre tinerii pe care clubul nostru i-a sprijinit şi în trecut şi în prezent, pentru a-şi putea urma visul. Acesta a interpretat Opus 16 nr.4 de Rachmaniniov şi „Mephisto” de Liszt. Au urmat membrele clubului nostru, Mocanu Erika şi Sebestyén-Lázár Enikö, acompaniate la pian de Monica Opra au delectat audienţa cu doua arii din „Carmen” de Bizet. În timp ce sunetele pianului pătrundeau în sufletele noastre, Ramon Grosos, membru al clubului nostru, alături de tânărul artist Lörincz Robert, au pictat „la patru mâini” un tablou, fiind inspiraţi de muzică şi atmosfera care ne învăluia.

Atmosfera plăcută a fost întreţinută de o formaţia „LAT-ROCK”. Au fost întâlniri emoţionante, dans şi o atmosferă care ne îndreptăţeşte să spunem că „Primul Bal Kiwanis” a fost aşa cum ne-am dorit: un eveniment care de acum încolo va fi o tradiţie.

Mulţumindu-le tuturor celor care ne-au sprijinit, fie într-un fel sau altul, celor prezenţi pentru donaţiile dumnealor, deja aşteptăm următorul bal.

Claudia Rosin – membru Kiwanis

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.