ACTUALITATE 3 aprilie 2017

Primăria Sfântu Gheorghe, partener la a IV-a ediţie a Festivalului de Teatru „Reflex”

de Covasna Media | 1206 vizualizări

Consilierii locali din Sfântu Gheorghe au votat recent ca primarul municipiului, Antal Árpád, să semneze un acord cu Teatrul Tamási Áron şi Consiliul Judeţean Covasna în vederea sprijinirii organizării celei de-a patra ediţii a Festivalul Internaţional de Teatru „Reflex” .

Potrivit prezentării susţinute în faţa consilierilor de viceprimarul Sztakics Éva, Consiliul Local şi Primăria Sfântu Gheorghe ar urma să pună la dispoziţia organizatorilor evenimentului suma de 450.000 de lei.

Festivalul Reflex urmează să aibă loc în primăvara anului 2018.

A treia ediţie a evenimentului a avut loc în perioada 18-31 martie 2015. „În cele 14 zile ale Festivalului Internațional de Teatru Reflex3, s-au putut viziona 19 spectacole, din care nouă au fost producţii selecţionate. Dintre spectacolele de studio, câteva s-au jucat în mai multe reprezentaţii. Patru trupe din Sfântu Gheorghe au participat la Reflex3. În total, la eveniment au venit 13 trupe, din care opt din Polonia, Lituania, Serbia, Budapesta respectiv de la București şi Timişoara. Modulul principal al Festivalului a cuprins spectacolele invitate, dar, pe lângă acesta, Reflex3 a avut și o ofertă bogată de evenimente conexe: concerte ale trupelor locale, alături de două formaţii din străinătate, opt întâlniri cu publicul, în cadrul centenarului Tadeusz Kantor, trei proiecții de spectacole teatrale şi o expoziţie de fotografie din montările lui Tadeusz Kantor. Spaţiul Expoziţional de Artă Contemporană Magma a organizat un vernisaj care a avut ca motiv central scaunul în arta vizuală”, arată un raport narativ publicat pe www.reflexfest.ro la încheierea celei de-a treia ediţii.

Teme articol: teatru festival primarie Reflex
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lucian tranca, 4 aprilie 2017
Festivalul REFLEX a avut in 2015 o editie mai putin reusita. Asta, comparand-o cu editiile precedente=exceptionale. Domnule Bocsardi, te asteptam in 2018 ca manager de festival la altitudinea citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.