ACTUALITATE 15 iulie 2010

Premiaţi pentru că-și plătesc taxele și impozitele la timp

de Ana Sidon | 56 vizualizări
Primarul din Covasna le-a dat diplome bunilor platnici din oraș Plătitorii la termen de taxe și impozite din orașul Covasna au fost răsplătiţi de autorităţile locale cu o diplomă și multe mulţumiri atât pentru promptitudinea cu care s-au achitat de datoriile faţă de bugetul local, cât și pentru valoarea mare cu care unii contribuie. Gala de premiere a avut loc luni, în Covasna, iar potrivit primarului Lorincz Zsigmond au primit diplome primii 30 de plătitori, persoane juridice

Primarul din Covasna le-a dat diplome bunilor platnici din oraș

Plătitorii la termen de taxe și impozite din orașul Covasna au fost răsplătiţi de autorităţile locale cu o diplomă și multe mulţumiri atât pentru promptitudinea cu care s-au achitat de datoriile faţă de bugetul local, cât și pentru valoarea mare cu care unii contribuie.

Gala de premiere a avut loc luni, în Covasna, iar potrivit primarului Lorincz Zsigmond au primit diplome primii 30 de plătitori, persoane juridice, precum și primii zece plătitori persoane fizice.

„I-am rugat să plătească tot așa, iar cei care nu plătesc la timp, să plătească, pentru că într-adevăr noi trăim după firmele care plătesc impozite și taxe locale și le respect”, a declarat edilul șef.

Prin diplomele acordate, autorităţile au apreciat atât promptitudinea, cât și valoarea mare a taxelor pe care unele firme din oraș le plătesc. Ca sumă, pe primul loc ca valoare a sumelor plătite la bugetul local se află SC Turism Covasna, care plătește aproape 300.000 de lei pe an pentru clădiri, spune primarul.

Referitor la taxe și impozite locale, în Sfântu-Gheorghe de exemplu Primăria a publicat o listă a rușinii cu acele persoane care au restanţe la bugetul local, în speranţa că în acest fel vor recupera din bani și îi vor determina pe oameni să plătească.

Sursa foto: Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.