ACTUALITATE 17 martie 2011

Praful de pe străzi pune în mișcare auto-măturătoarele de la Tega

de Monica Vrânceanu | 353 vizualizări

Societatea de salubrizare Tega SA a început curățarea străzilor din Sfântu Gheorghe, care odată cu topirea zăpezii și uscarea noroiului s-au umplut de praf.

Directorul Tega, Toth Birtan Csaba, a declarat că două auto-măturătoare mari ale societății, plus alte două auto-măturătoare mici și o echipă de 60 de angajați se află zilnic pe străzile orașului, încercând să reducă praful care, la fiecare rafală de vânt, se ridică în aer și crează neplăceri trecătorilor.

”Este foarte mult praf, este adevărat, iar acesta vine inclusiv de la străzile aflate în reparații, de la spațiile verzi, plus din cartierele cu case, mai ales de acolo unde nu există asfalt. Încercăm să facem tot ceea ce putem pentru a reduce din praf, însă nu prea este posibil să eliminăm totul”, a declarat Toth Birtan Csaba, apreciind că, încetul cu încetul, praful va dispărea.

Potrivit directorului Tega SA, aceasta este perioada curățeniei de primăvară, iar societatea ar aprecia ca și locuitorii orașului să contribuie, în măsura posibilităților, la o curățare a zonelor orașului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.