ACTUALITATE 23 iulie 2010

Pompierii voluntari din Valea Crișului, premiaţi de CJ

de Ana Sidon | 65 vizualizări
Ei au primit în total 4.200 de lei și diplome Membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Valea Crișului au avut parte de o surpriză plăcută la ședinţa Consiliului Judeţean (CJ). Conducerea Consiliului i-a premiat pe fiecare dintre cei 15 pompieri cu câte 300 de lei, alături de diplome și mulţumiri, în semn de apreciere pentru locul I câștigat de ei la concursul regional al pompierilor voluntari din ţară. Sufletul echipei este cel mai vârstnic pompier

Ei au primit în total 4.200 de lei și diplome

Membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Valea Crișului au avut parte de o surpriză plăcută la ședinţa Consiliului Judeţean (CJ).

Conducerea Consiliului i-a premiat pe fiecare dintre cei 15 pompieri cu câte 300 de lei, alături de diplome și mulţumiri, în semn de apreciere pentru locul I câștigat de ei la concursul regional al pompierilor voluntari din ţară. Sufletul echipei este cel mai vârstnic pompier voluntar din ţară, Vancsa Gyorgy, (82), din Valea Crișului, nelipsit din mijlocul intervenţiilor.

Astfel, voluntarii noștri au câștigat locul I pe Regiunea 7 Centru și urmează să participe la concursul pe ţară, alături de alte opt echipe din ţară.

Președintele CJ, Tamas Sandor, a declarat că premiile reprezintă un stimulent ca echipa să iasă pe primul loc și la concursul naţional.

De asemenea, liderul Consiliului a subliniat că anul 2011 va fi anul voluntariatului în Uniunea Europeană, prin urmare anul viitor CJ va lansa anul voluntariatului în judeţ. Cu această ocazie, pompierii voluntari vor ocupa un loc important în acţiunile dedicate acestui moment și se va încerca organizarea concursului naţional la Valea Crișului.

Primarul din Valea Crișului, Silviu Ioachim, a mulţumit pentru premiile primite și și-a exprimat speranţa că pompierii din comună vor ieși pe primul loc la acest concurs, la fel cum s-a întâmplat și în anul 2003, când au plecat acasă cu medalia de aur.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.