ACTUALITATE 15 septembrie 2010

Pensionar hoț de tablouri

de Ana Sidon | 66 vizualizări
Cazat la Covasna, bătrânul „s-a tratat” cu două tablouri expuse în holul hotelului Un bărbat în vârstă de 73 de ani din comuna Coșoveni, județul Dolj, este cercetat pentru furt calificat după ce a sustras din holul hotelului în care era cazat la tratament în stațiunea Covasna două tablouri expuse de o femeie cazată în același loc.

Cazat la Covasna, bătrânul „s-a tratat” cu două tablouri expuse în holul hotelului

Un bărbat în vârstă de 73 de ani din comuna Coșoveni, județul Dolj, este cercetat pentru furt calificat după ce a sustras din holul hotelului în care era cazat la tratament în stațiunea Covasna două tablouri expuse de o femeie cazată în același loc.

Tablourile făceau parte dintr-o expoziție de 27 de tablouri și icoane aparținând unei femei din Arad, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, care pe durata șederii la tratament picta și a solicitat conducerii hotelului permisiunea de a-și expune lucrările cât timp stă acolo.

Observând dispariția celor două lucrări, ea a sunat la 112 și făptașul a fost prins în scurt timp.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP), Andrea Buzsi, bărbatul care a luat tablourile nu a văzut că pe hol se află o cameră de supraveghere care a surprins toată fapta.

Prejudiciul are o valoare de aproximativ 700 lei și a fost recuperat integral în natură, fiind dat înapoi femeii păgubite.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu suspectul în stare de libertate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.