ACTUALITATE 7 martie 2012

Mutare surpriză în Consiliul Judeţean - Nagy András – din PCM în UDMR

de Székely Emőke | 75 vizualizări

Locul său în CJ va fi luat de următorul clasat pe lista electorală de acum patru ani, Benedek Barna.

Surpriză înaintea începerii ședinței extraordinare de ieri a Consiliului Județean Covasna. Înaintea începerii discuțiilor pe marginea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi, consilierul PCM Nagy András a luat cuvântul pentru a spune că nu mai dorește să facă parte din fracțiunea PCM și că își oferă serviciile și cunoștințele celor din UDMR. „În acești patru ani am încercat să lucrez în cadrul PCM, dar cred că partidul nu a avut nevoie de cunoștințele mele politice, nu am fost sprijinit în acest sens și am ajuns la concluzia că nu mai doresc să fac parte din fracțiunea PCM. Cred însă că toată lumea merită o a doua șansă, de aceea mă ofer să fac parte din fracțiunea UDMR” – a declarat Nagy András. El a mai spus că nu va ține de scaunul de consilier, dorind doar să facă mai multe în calitatea lui de președinte al Colegiului Farmaciștilor Covasna.

Președintele CJ Covasna, Tamás Sándor, a spus că partidul din care face parte are nevoie de specialiști în toate domeniile, i-a mulțumit lui Nagy András pentru încredere și l-a invitat să ia loc printre consilierii UDMR.

Conducerea județeană a PCM l-a exclus din partid pe Nagy András, urmând ca locul lui în cadrul Consiliului Județean să fie luat de către următorul clasat pe lista electorală de acum patru ani, Benedek Barna. „Cred că parcurgem un proces de curățare, iar UDMR crede că suntem încă în vremea comunismului, când pot atrage de partea lor pe oricine. Tamás Sándor spune că din ce în ce mai mulți primari independenți se înscriu în UDMR. Eu îi întreb, ce văd mai mult în UDMR, un partid care adoptă măsuri dure de austeritate? Nagy András s-a întors la cei care l-au trimis, dar asta nu înseamnă o tragedie în viața PCM-ului, viața merge mai departe” – a declarat liderul PCM Covasna, Kulcsár-Terza József.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.