ACTUALITATE 20 iulie 2012

Mezei Gabriella – noua speranță K1 în Covasna

de Székely Emőke | 85 vizualizări

Tânără, ambițioasă, talentată  și muncitoare – așa o descrie antrenorul Pap Ferenc pe noua membră a clubului Cobra Vito Gym – Mezei Gabriella. Tânăra de 17 ani face naveta din Covasna la Sfântu Gheorghe de trei ori pe săptămână, pentru a veni la antrenamente. Este determinată să fie cea mai bună, și face tot ce poate pentru a-și atinge scopul.

Este de necontestat faptul că este o fire băiețoasă, a practicat vreme îndelungată fotbalul, iar în urmă cu jumătate de an s-a întâlnit cu antrenorul de K1 Pap Ferenc, a început să se antreneze cu el, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Primul meci din cariera ei l-a avut în cadrul unei gale organizate cu prilejul Zilelor Turia. „Mi-a fost foarte frică să urc în ring. Tremuram atât de tare, încât nu am fost în stare nici să completez formularul cerut de organizatori. Adversara mea a fost o sportivă experimentată, dar am reușit să o înving” – își aduce aminte Gabriella. La sfârșitul săptămânii trecute a disputat un alt meci, pe care de asemenea l-a câștigat. Acesta a avut loc în Ungaria, în cadrul unei gale internaționale.

Gabriella este o fată sinceră și care se adaptează ușor la schimbări. Spune că încă de la început s-a simțit ca într-o familie printre noii ei colegi de club. „Le datorez mult antrenorului și colegilor mei, care m-au acceptat din prima zi și m-au ajutat foarte mult” – spune ea.

Am întrebat-o și despre ce au spus părinții ei când au aflat că fiica lor va lupta la gale K1. „Mi-au spus că nu numai voi da pumni, ci voi și primi. Nu au agreat ideea pentru că le este frică să nu mi se întâmple ceva. Acum însă, văzând și rezultatele, mă susțin pe deplin” – povestește tânăra.

Cei de la Cobra Vito Gym se pregătesc pentru următoarele gale, un pas important în procesul de pregătire fiind un cantonament pe care îl vor avea la Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.