ACTUALITATE 29 martie 2012

Marius Obreja, preşedinte PNL Covasna: „PDL se apropie cu paşi repezi de implozie”

de Agerpres | 66 vizualizări

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a salutat miercuri venirea în partid a fostului lider democrat-liberal Sorin Frunzăverde, pe care l-a catalogat ca fiind un „personaj politic inteligent”, şi a menţionat că uşile acestei formaţiuni politice nu sunt deschise oricărui „pedelist”.

Marius Obreja a declarat miercuri că din principiu nu agreează traseismul politic, dar în cazul lui Frunzăverde există o „nuanţă” care admite excepţia.

Liderul PNL Covasna a mai spus că PDL merită această „hemoragie” deoarece a fost „campionul racolărilor şi trădărilor” şi a opinat că formaţiunea condusă de Emil Boc „se apropie cu paşi repezi de o implozie”.

Potrivit acestuia, plecarea lui Frunzăverde din PDL nu este decât începutul, pentru că va fi urmat şi de alţi foşti colegi.

„În plan local nu am avut discuţii privind venirea la PNL a unor membri ai PDL, dar vă pot spune că se tatonează terenul pentru a candida la alegerile locale pe listele noastre de consilieri”, a spus Marius Obreja în cadrul unei conferinţe de presă.

În context, a menţionat că uşile PNL nu sunt deschise oricărui pedelist şi că trebuie făcută o triere, altfel partidul va avea de pierdut.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.