ACTUALITATE 30 octombrie 2011

Maratonul de baschet – un succes

de Székely Emőke | 53 vizualizări

Aflat la cea de a doua ediţie, maratonul de baschet de 12 ore de sâmbătă s-a dovedit a fi un adevărat succes. Organizatorii, Asociaţia Sepsi ISE, ne-au declarat că la eveniment s-au înscris în total opt echipe, din Sfântu Gheorghe, Braşov şi Miercurea Ciuc, numărul participanţilor fiind de 50. Evenimentul a fost deschis de către directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Covasna, Tischler Ferenc, el fiind cel care a pus mingea în joc, aceasta rămânând aşa timp de 12 ore. Echipele au fost de două feluri, albe sau negre, câştigând în final cei din echipa albă, cu scorul general de 999-941. Cea mai bună echipă albă a fost echipa din Braşov, Veveriţele Mioritice, cea mai bună echipă neagră fiind White Niggas din Sfântu Gheorghe.

Au fost organizate şi concursuri individuale, s-a căutat cel mai bun aruncător de trei puncte şi cel mai bun aruncător de lovitură liberă. De asemenea s-au acordat premii pentru cei mai buni jucători, fete şi băieţi.

Cei care nu erau pe teren, puteau juca şah sau darts în colţurile special amenajate, şi aceste activităţi bucurându-se de succes. Preşedintele Asociaţiei Sepsi ISE a declarat că scopul evenimentului a fost promovarea sportului în masă, acela de a scoate tinerii din faţa televizorului şi a calculatorului şi de a-i îndemna să se mişte, să facă sport.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.