ACTUALITATE 15 octombrie 2010

Mămicile din Sfântu Gheorghe vor îmbunătăţirea condiţiilor pentru bebeluși

de Monica Vrânceanu | 42 vizualizări

Primăria Sfântu Gheorghe și Clubul Mămicilor organizează concursul „Gândit pentru Bebe”, o competiție în care se vor putea înscrie toate unitățile de alimentație publică, cazare și restaurantele care au autorizații valabile de funcționare.

Mămicile din Sfântu Gheorghe doresc să îmbunătățească tot ceea ce înseamnă condiții pentru ele și pentru cei mici, astfel încât mersul la cumpărături sau la restaurant să devină o adevărată plăcere și să nu fie umbrit de diverse chestiuni tehnice.

Concursul se va desfășura prin completarea de către fiecare participant a unui chestionar referitor la ceea ce poate oferi unitatea respectivă pentru un cât mai bun tratament aplicat mămicilor și copiilor acestora.

Chestionarul va trebui bifat de către participanții la concurs, fiecare condiție oferită primind un anumit punctaj.

Astfel, mămicile doresc spații fără fum, accesibilitate cu căruciorul, măsuță de înfășat și păturică pentru schimbat scutece (în unitățile de cazare), scăunel de masă, încălzitor de biberoane și mâncare, leagăn sau balansoar, cățărător, căsuță, jucării mai mici, posibilitatea de a apela la un medic pediatru și de a închiria un cărucior sport, marsupiu și portbebe, pătuț de călătorii, țarc pentru copii, cădițe pentru baie și remorcă pentru biciclete. Majoritatea acestor cerințe se adresează în special unităților de cazare, dar mămicile ar dori de exemplu ca magazinele alimentare să aibă și locuri amenajate pentru intrarea cu căruciorul, astfel încât acesta să nu mai trebuiască lăsat la intrarea în magazin.

Pe baza întrunirii condițiilor se va ajunge la un punctaj minim de 150 de puncte, unitățile care doresc să intre în concurs putând depune foaia de participare la Biroul de Imagine al Primăriei Sfântu Gheorghe. Odată ce o unitate își va exprima dorința de a îmbunătăți condițiile pentru mămici și copii, o comisie formată din trei mămici se va deplasa la respectivul agent economic pentru a evalua ceea ce oferă acesta, urmând a decide dacă i se poate acorda titlul „Gândit pentru Bebe”. Câștigătorii competiției vor primi un abțibild haios, care arată „prietenia față de bebeluși” a respectivului magazin, restaurant sau loc de cazare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.