ACTUALITATE 8 august 2010

Mașinile de tonaj mare, „blocate” în zona Baraolt

de Ana Sidon | 50 vizualizări
Patronii unor firme din zona Baraoltului și-au exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că sunt blocați în ceea ce privește circulația pe drumurile publice pentru mașinile de tonaj mare, cu care transportă marfă. Astfel, podul de la Belin nu mai poate fi traversat de mașini mai mari de 3,5 tone, după ce a fost grav avariat de inundații, podul de la Aita Mare este blocat pentru mașinile peste 12,5 tone, cel de la

Patronii unor firme din zona Baraoltului și-au exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că sunt blocați în ceea ce privește circulația pe drumurile publice pentru mașinile de tonaj mare, cu care transportă marfă.

Astfel, podul de la Belin nu mai poate fi traversat de mașini mai mari de 3,5 tone, după ce a fost grav avariat de inundații, podul de la Aita Mare este blocat pentru mașinile peste 12,5 tone, cel de la Augustin nu permite circulația peste 16 tone, și așa mai departe. În aceste condiții, mașinile care transportă marfă și cântăresc peste 20 tone nu au nicio șansă de a circula pe aici fără a risca să primească amenzi serioase.

Patronii nemuțumiți intenționează astfel să formuleze o petiție adresată Consiliului Județean, în care vor solicita să fie sprijinite lucrările de finanțare a lucrărilor de reabilitare și consolidare a acestor poduri și drumuri.

Sursa foto: agenda.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.