ACTUALITATE 1 martie 2011

ISU a premiat desenele elevilor la aniversarea Protecției Civile

de Monica Vrânceanu | 70 vizualizări
Aproape 400 de elevi și preșcolari au umplut, ieri, curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la atestarea documentară a Protecţiei Civile din România. Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, lt. Maria Cocerhan, a declarat că micilor vizitatori le-au fost prezentate autospecialele de intervenție ale Inspectoratului, oferindu-li-se posibilitatea de a asista la diferite exerciții

Aproape 400 de elevi și preșcolari au umplut, ieri, curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la atestarea documentară a Protecţiei Civile din România. Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, lt. Maria Cocerhan, a declarat că micilor vizitatori le-au fost prezentate autospecialele de intervenție ale Inspectoratului, oferindu-li-se posibilitatea de a asista la diferite exerciții demonstrative.

În cadrul evenimentului a avut loc și premierea celor mai reușite desene realizate de către elevii claselor a III-a în cadrul concursului ”Protejează-ți viața!”.

În concurs au intrat 87 de desene, iar locul I a fost obţinut de către Olajos Orsolya de la Şcoala cu clasele I-VIII „Varadi Jozsef”, pe locul II s-a clasat Csakany Renata de la Liceul teoretic ”Szekely Miko” și locul III a fost ocupat de către Farkas Gergo de la Şcoala cu clasele I-VIII „Varadi Jozsef”.

Potrivit lt. Maria Cocerhan, cu ocazia acestui eveniment personalul Inspectoratului a dorit să readucă în atenția cetățenilor principalele misiuni ale protecției civile care vizează salvarea vieților omenești și înlăturarea efectelor distrugătoare produse de dezastrele naturale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.