ACTUALITATE 21 februarie 2011

Incendii și un accident mortal la sfârșit de săptămână

de Monica Vrânceanu | 49 vizualizări
Sfârșitul săptămânii trecute nu a fost deloc unul liniștit, în județ având loc două incendii și un accident mortal. Primul incendiu la care au intervenit pompierii a izbucnit într-un apartament de pe strada Avântului din Sfântu Gheorghe, unde un echipaj a pătruns în locuință prin balcon, deoarece proprietarul nu era acasă. Incendiul a fost cauzat probabil de un scurtcircuit, flăcările arzând debaraua aflată la intrarea în apartament

Sfârșitul săptămânii trecute nu a fost deloc unul liniștit, în județ având loc două incendii și un accident mortal. Primul incendiu la care au intervenit pompierii a izbucnit într-un apartament de pe strada Avântului din Sfântu Gheorghe, unde un echipaj a pătruns în locuință prin balcon, deoarece proprietarul nu era acasă. Incendiul a fost cauzat probabil de un scurtcircuit, flăcările arzând debaraua aflată la intrarea în apartament şi diverse lucruri depozitate în ea.

În seara zilei de vineri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna a intervenit la stingerea unui alt incendiu, izbucnit de data aceasta la Dispensarul de la Mărcușa, în comuna Catalina. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Covasna, lt. Maria Cocerhan, cel mai probabil flăcările au izbucnit de la un coş de fum deteriorat. Flăcările au ars acoperişul Dispensarului din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de 20 de mp, pereţii despărţitori din lemn ai construcţiei pe o suprafaţă de 30 de mp şi tavanul unei camere, pe o suprafaţă de 12 mp.

Sâmbătă după-amiază, un bărbat a murit, la Valea Dobârlăului, fiind prins sub un car cu lemne. Directorul Ambulanței Covasna, Tiberiu Poștoacă, a declarat că s-a intervenit imediat alături de Serviciul de descarcerare al ISU Covasna, însă nimic nu a mai putut fi făcut pentru omul prins sub greutatea utilajului. Din datele oferite de ISU, localnicii l-au scos pe bărbat din pârâul în care se răsturnase cu carul, însă acesta nu a supraviețuit, Ambulanța neputând face altceva decât să constate decesul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.