ACTUALITATE 30 martie 2012

Horia Grama, preşedinte PSD Covasna: În PDL rămân doar „bolovanii” – oamenii de valoare vor pleca

de Agerpres | 107 vizualizări

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL reprezintă „un semnal puternic de destructurare a acestui partid” şi şi-a exprimat convingerea că în următoarele zile numărul oamenilor de valoare care vor părăsi formaţiunea condusă de Emil Boc va creşte considerabil.

„Plecarea din PDL a prim-vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde a dat un semnal pentru toată lumea că nici membrii marcanţi ai acestuia nu mai suportă politica actuală a partidului (...) Mă aştept ca în zilele ce vor urma să se producă o hemoragie puternică în acest partid şi să plece toţi oamenii de valoare. Probabil că nucleul central, format din Boc, Anastase, Udrea şi Baconschi va rămâne”, a declarat Horia Grama.

În opinia sa, apropierea alegerilor locale şi definitivarea listelor de candidaturi de către PSD, PNL şi PC va accelera opţiunile celor care vor dori să treacă de partea Opoziţiei.

„După ce se vor oficializa candidaţii în cadrul congresului extraordinar al USL va fi mai greu să se mai schimbe ceva”, a declarat Grama, menţionând că şi în PDL există oameni de valoare, care au făcut ceva pentru comunităţile locale şi care ar putea candida pentru unul sau altul dintre cele trei partide aliate din cadrul USL.

Liderul social-democrat a mai spus că, după părerea sa, în PDL vor rămâne doar „bolovanii” (cu sens peiorativ - n.r.).

„Cred că Boc a formulat greşit crezul PDL şi că varianta corectă ar fi Vântul bate, apa trece, bolovanii rămân”, a spus Horia Grama.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, 2 aprilie 2012
ESTE DREPT DAR NICI PE PDL-ISTI NU-I MAI INTRECE NIMENI.SUNT MAI RAI CA PSD-ISTII.TOTI CEI DOVEDITI CA AU FACUT MATRAPAZLACURI AR TREBUI SUSPENDATI DIN VIATA POLITICA INDIFERENT DE PARTID.TOTI citeste integral
, 2 aprilie 2012
Haideti sa vedem "oamenii de valoare" din psd: nastase, intaiul statator in zeghe, speram cat mai curand, dragnea, mazare, oprisan, hrebe, nichita, tonta, a propos..mon cher, cum e cu "sinuciderea" citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.