ACTUALITATE 5 august 2010

Hoțul brașovean, arestat pentru 29 de zile

de Ana Sidon | 79 vizualizări
El este cercetat pentru că a furat din mai multe birouri Tânărul în vârstă de 34 de ani, M. Virgil, din Brașov, suspectat de furtul din mai multe birouri din Sfântu-Gheorghe, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Inspectoratul Județean de Poliție Covasna (IJP) a anunțat, ieri, că suspectul fusese reținut pe baza probatoriului polițiștilor de la Biroul Investigaţii criminale Sf. Gheorghe, după care magistraţii de la Judecătorie au emis pe numele său un mandat de arestare

El este cercetat pentru că a furat din mai multe birouri

Tânărul în vârstă de 34 de ani, M. Virgil, din Brașov, suspectat de furtul din mai multe birouri din Sfântu-Gheorghe, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Inspectoratul Județean de Poliție Covasna (IJP) a anunțat, ieri, că suspectul fusese reținut pe baza probatoriului polițiștilor de la Biroul Investigaţii criminale Sf. Gheorghe, după care magistraţii de la Judecătorie au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.

Tânărul este suspectat de comiterea mai multor furturi comise de la începutul anului din birourile unor societăţi comerciale şi instituţii din Sf. Gheorghe.

În urma investigaţiilor rezultă că suspectul ar fi intrat într-un birou al Spitalului Judeţean din Sf. Gheorghe, de unde, profitând de neatenţia părţii vătămate,  ar fi sustras un telefon mobil, provocând un prejudiciu de 200 de lei.

Tot el este principalul suspect şi în cazul unui furt dintr-un birou al  Direcţiei Judeţene pentru Sport Covasna, de unde, în data de 26 mai, ar fi sustras un portofel cu acte şi suma de 2.800 lei, respectiv 3 telefoane mobile, provocând un prejudiciu de cca. 5000 de lei.

Prejudiciul total provocat celor trei părţi vătămate se ridică la aproximativ 6.000 lei, din care până în prezent s-a recuperat 10%.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea şi documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.