ACTUALITATE 8 iulie 2010

Familiile inundate ­ scutite de plata apei și canalizării

de Covasna Media | 41 vizualizări
Proiectul va fi introdus luni în ședinţa Consiliului Local și se referă la luna iulie Fracţiunea PCM din cadrul Consiliului Local (CL) Sfântu-Gheorghe a iniţiat un proiect de hotărâre prin care propune ca acele persoane ale căror case și gospodării din municipiu care au fost inundate sâmbătă seara să fie scutite de plata apei, canalizării și salubrizării pe luna iulie. Potrivit președintelui PCM Sfântu-Gheorghe, viceprimarul Balint Jozsef, cu toate că suma despre care vorbim nu este una foarte mare, ea le

Proiectul va fi introdus luni în ședinţa Consiliului Local și se referă la luna iulie

Fracţiunea PCM din cadrul Consiliului Local (CL) Sfântu-Gheorghe a iniţiat un proiect de hotărâre prin care propune ca acele persoane ale căror case și gospodării din municipiu care au fost inundate sâmbătă seara să fie scutite de plata apei, canalizării și salubrizării pe luna iulie.

Potrivit președintelui PCM Sfântu-Gheorghe, viceprimarul Balint Jozsef, cu toate că suma despre care vorbim nu este una foarte mare, ea le poate veni în sprijin celor afectaţi și poate reprezenta un ajutor.

„Vom introduce proiectul în cadrul ședinţei extraordinare de luni și sperăm să fie votat. Din cauza ploilor oamenii au avut nevoie de mai multă apă pentru a curăţa, de asemenea au aruncat mai multe obiecte decât de obicei și deși suma nu este mare, contează pentru cei care au suferit de pe urma inundaţiilor”, a declarat Balint.

Tot în sprijinul celor afectaţi de ape, consilierii locali PCM își donează indemnizaţia pe luna iulie unui număr de 20 de familii afectate, care sunt mai nevoiașe. Astfel, în cursul zilei de ieri era programat ca familiile selectate să primească fiecare câte 300 de lei, bani din care vor putea achiziţiona unele produse necesare pentru reparaţiile sau igienizările de după inundaţii.

În cursul lunii iunie, organizaţia PCM a mai organizat o campanie de strângere de fonduri, de data aceasta pentru sinistraţii inundaţiilor din Ungaria. Cu această ocazie civicii maghiari au strâns 22.000 de lei.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 7 ore, 28 minute

Concert Mozart

Acum 8 ore, 13 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.