ACTUALITATE 11 septembrie 2012

Două roşii şi două perne, „capturile” de weekend ale poliţiştilor covăsneni

de Covasna Media | 36 vizualizări

Poliţiştii din Sf. Gheorghe au „recuperat” două perne

Sâmbătă dimineaţa, la ora 4, poliţiştii din Sf. Gheorghe, aflându-se în serviciu de patrulare pe strada 1 Decembrie 1918, i-au prins în flagrant pe D. Hunor de 21 ani, R. Szilard de 24 ani şi F. Etele de 18 ani, toţi din municipiul Sf. Gheorghe, care aveau asupra lor două perne tip scaun. Din primele cercetări s-a stabilit că cele două perne au fost sustrase de pe terasa barului aflat în Parcul Central.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Şi-a reclamat cumnata că i-a furat... două roşii

Sâmbătă seara, Poliţia municipiului Tg. Secuiesc a fost sesizată de către R. Levente, de 40 ani, din localitatea Lunga, cu privire la faptul că în aceeaşi seară a surprins în grădina sa o persoană în timp ce sustrăgea legume.

Echipajul de poliţie s-a deplasat deîndată la faţa locului, unde a identificat-o pe numita R. Klara, de 42 ani, din localitatea Lunga, cumnata reclamantului, care avea asupra sa două roşii.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii  Biroului Investigaţii Criminale Tg. Secuiesc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.