ACTUALITATE 30 iunie 2010

Două drumuri au rămas ieri blocate, iar codul roșu prelungit

de Covasna Media | 77 vizualizări
Două drumuri din județul nostru erau ieri în continuare blocate din cauza inundațiilor, în timp ce codul roșu se prelungise pe Râul Negru și afluenții acestuia, iar pe Olt a fost semnalat cod portocaliu. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, din cauza ploilor mai multe râuri și pârâuri au ieșit din matcă în ultimele zile și au inundat drumurile publice, iar două dintre acestea erau încă blocate ieri.

Două drumuri din județul nostru erau ieri în continuare blocate din cauza inundațiilor, în timp ce codul roșu se prelungise pe Râul Negru și afluenții acestuia, iar pe Olt a fost semnalat cod portocaliu.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Covasna, din cauza ploilor mai multe râuri și pârâuri au ieșit din matcă în ultimele zile și au inundat drumurile publice, iar două dintre acestea erau încă blocate ieri. Este vorba despre DJ 112 B Ozun – Măgheruș și DJ 103 B Ozun – Bicfalău.

De sâmbătă încoace, inundațiile au făcut adevărate ravagii în județul Covasna, blocând mai multe drumuri și ducând la evacuarea unor persoane.

Astfel, 6 persoane din localitatea Comalău și o persoană din localitatea Reci au fost evacuate în urma inundării gospodăriilor acestora, iar la Chichiș s-a intervenit cu o barcă pneumatică pentru evacuarea unor persoane din localitatea Băcel aflate în pericolul de a rămâne izolate.

Pompierii și autoritățile locale monitorizează digurile și sunt pregătite să intervină în caz de nevoie.

Ana Sidon

Foto: gandul.info

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.