ACTUALITATE 3 iunie 2009

Direcţie de instruit militanţi UDMR?

de Covasna Media | 159 vizualizări

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L (OTPD-L) Covasna, Dan Suciu, consideră că schimbarea conducerii Direcţiei Judeţene pentru Tineret (DJT) Covasna a devenit o problemă pentru UDMR, care prin această Direcţie „îşi intruieşte tinerii militanţi”. Referindu-se la protestele asociaţiilor de tineret din ultima vreme, care şi-au manifestat susţinerea pentru fostul director al DJT, Tischer Ferenc, cerând demisia noului director Ciprian Grosu, Dan Suciu a arătat că în demersurile acestor asociaţii este implicat preşedintele Asociaţiei Tinerilor Maghiari (EMI) din Ardeal, Nemes Elod.

„Domnul Nemes Elod face parte, deci, din EMI, ale cărei activităţi, de-a lungul timpului, s-au dovedit a nu fi tocmai în concordanţă cu legile ţării şi Constituţia”, a declarat Suciu, arătând că EMI organizează diverse evenimente, cum ar fi Tabăra de la Gheorgheni, „o copie a unei tabere neohortyste ce are loc în Ungaria”.

„Conform programului nostru de guvernare, nu apare nicăieri că vom susţine organizaţii cu caracter revizionist, şovin, neo-hortyst (…). Aceste organizaţii degeaba spun că nu vor să aibă legături cu DJT, că oricum nici nu vor avea şi nici nu vor mai fi subvenţionate ca până acum”, a mai declarat Dan Suciu, potrivit căruia DJT Covasna nu doreşte asocierea cu astfel de organizaţii, drept pentru care acestea nu vor mai avea acces „la niciun leu din partea statului român“.

Dan Suciu a mai precizat că PD-L Covasna îl susţine, în continuare, pe Ciprian Grosu la conducerea DJT Covasna, chiar dacă imaginea acestuia a fost compromisă prin scandalul din presă în care s-a arătat că noul director DJT Covasna ar avea un trecut de stripper.

Monica Rizea

Teme articol: UDMR OTPD-L Dan Suciu DJT
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Vali, 4 iunie 2009
Domnul Suciu... peste un an o sa avati posibilitatea sa faceti panouri: Sf. Gheorghe devenit orasul stripperilor! Gratie D-lui Suciu! Poate il trimiteti pe dansul sa organizeze un mars al citeste integral
lucian, 4 iunie 2009
Amin! In sfarsit se ia atitudine neechivoca. Sper doar sa nu fie o atitudine electorala din partea lor asa cum am fost obisnuiti in preajma diverselor scrutine.
bela, 3 iunie 2009
vad ca tot incercati sa spuneti lucruri 'trasnite' sa uite lumea de directorul vostru stripper - prima data ca maghiarii s-au inscris in pdl si acum prostia asta - DEMISIA este rezolvarea - citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.