ACTUALITATE 22 iulie 2021

Decorul de vară al #SEPSI este gata

de Covasna Media | 1142 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a îmbrăcat, pentru a cincea oară, literele gigantice #SEPSI din Piața Centrală într-o ținută tematică. Exteriorul inspirat din viața mării a fost creat de către graficienii locali Szederjesi Szidónia și Fazakas Noémi, iar execuția lucrării a fost realizată de asemenea cu ajutorul unei firme locale. Lucrarea va putea fi admirată până la sfârșitul verii.

Literele gigantice albe au fost instalate în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe în luna martie a anului trecut și de atunci exteriorul acestora a fost reînnoit în fiecare sezon de către florarii locali, iar cel mai recent cu ajutorul amprentelor colorate ale copiilor din Sfântu Gheorghe, cu ocazia Zilei Copilului.

Literele gigantice reprezintă instalația definitorie a orașului Sfântu Gheorghe, oferind artiștilor locali posibilitatea de a-și expune lucrările pe suprafața acesteia. Municipalitatea își dorește ca în anii următori, instalația #SEPSI să ia și mai multe forme bazate pe ideile artiștilor locali.

În luna august, locuitorii din Sfântu Gheorghe vor avea parte de o altă noutate care să anime spațiul din centrul orașului, atunci când mult îndrăgita ramă foto, decorată de florarii locali, își va face din nou apariția.

(Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Costin Cristea, 23 iulie 2021
ÎNTREBARE PENTRU PRIMARUL ORAȘULUI: Când se va „picta de vară” și inscripția din limba oficială a țării?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.