ACTUALITATE 2 aprilie 2010

Dancs Annamari – ambasador al judeţului

de Covasna Media | 77 vizualizări
Solista tocmai s-a întors dintr-un turneu în Canada și se pregătește deja pentru următoarele proiecte 02apr2010-dancsCântăreaţa Dancs Annamari s-a întors ieri dintr-un turneu în Canada, la invitaţia comunităţii maghiare de acolo, unde a susţinut mai multe concerte pentru publicul de peste hotare și a promovat totodată imaginea judeţului. Proaspăt sosită acasă, Annamari a povestit ieri despre ospitalitatea românilor sau maghiarilor pe care i-a întâlnit în Canada, sau despre atmosfera deosebită pe care a creat-o publicul călduros și

Solista tocmai s-a întors dintr-un turneu în Canada și se pregătește deja pentru următoarele proiecte

02apr2010-dancsCântăreaţa Dancs Annamari s-a întors ieri dintr-un turneu în Canada, la invitaţia comunităţii maghiare de acolo, unde a susţinut mai multe concerte pentru publicul de peste hotare și a promovat totodată imaginea judeţului.

Proaspăt sosită acasă, Annamari a povestit ieri despre ospitalitatea românilor sau maghiarilor pe care i-a întâlnit în Canada, sau despre atmosfera deosebită pe care a creat-o publicul călduros și energic care a întâmpinat-o.

„Nici nu se poate descrie atmosfera creată. Mi-a plăcut foarte mult mentalitatea, deschiderea și comunicativitatea oamenilor.

La concertele mele au fost români, maghiari, canadieni, indieni, americani, toţi la fel de ospitalieri”, a spus Dancs Annamari. Potrivit președintelui Consiliului Judeţean (CJ), Tamas Sandor, cântăreaţa din Sfântu-Gheorghe este o ambasadoare culturală a judeţului, care place atât publicului din judeţ sau din ţară, cât și celui de peste hotare.

De altfel, liderul CJ a amintit că, împreună cu primarul Antal Arpad, au sprijinit inclusiv financiar deplasările solistei, iar rezultatele colaborării lor se văd.

„Annamari mereu ia cu ea și broșuri, pliante, materiale de promovare a judeţului și zonei, și când se întâlnește cu fanii face și lucruri practice, prezintă posibilităţile turistice ale Covasnei, făcând un marketing al regiunii”, a spus Tamas.

Sprijin pentru talente

În opinia președintelui CJ, exemplul lui Dancs Annamari poate fi considerat un model pentru tinerii din judeţ, despre cum poţi să reușești cu multă muncă și mult talent.

Annamari a ţinut să le mulţumească celor doi lideri locali – Tamas și Antal - pentru sprijinul pe care i l-au acordat, arătând că în România în general talentele nu prea sunt sprijinite să evolueze, iar talentul în sine nu este de ajuns, ci ai nevoie de oameni care să te sprijine.

Ea a amintit exemplul unui bărbat plecat din Sfântu-Gheorghe acum 15 ani, Szabo Zoltan, care a devenit un premiat degustător de vinuri, pe plan internaţional, și locuiește în Toronto, dar în ţară a rămas un necunoscut.

În următoarea perioadă, Dancs Annamari este invitata Teatrului Naţional de Operetă din București, unde va performa în luna mai, iar pe planul muzicii ușoare intenţionează să scoată pe piaţă un videoclip pentru noul single „Aha”. Cântăreaţa va continua și colaborarea cu Opereta și Filarmonica din Brașov și mai este invitată la Opera din Târgu-Mureș.

Totodată, în luna august va participa la un nou turneu în Canada, urmând ca anul viitor să pregătească un turneu amplu în America de Sud și de Nord.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.