ACTUALITATE 25 noiembrie 2010

Cursuri de calificare în domeniul restaurantelor și al hotelurilor

de Monica Vrânceanu | 80 vizualizări
Asociația Unităților Hoteliere și Restaurante din Sfântu-Gheorghe organizează, în colaborare cu Organizația Națională a Turismului Balnear din România, o serie de cursuri de formare profesională în domeniul restaurantelor și cel hotelier. Potrivit reprezentantului Asociației Unităților Hoteliere și Restaurante din Sfântu-Gheorghe, Kovacs Istvan, la aceste cursuri - de bucătari, ospătari, cameriste, pot participa toți

Asociația Unităților Hoteliere și Restaurante din Sfântu-Gheorghe organizează, în colaborare cu Organizația Națională a Turismului Balnear din România, o serie de cursuri de formare profesională în domeniul restaurantelor și cel hotelier.

Potrivit reprezentantului Asociației Unităților Hoteliere și Restaurante din Sfântu-Gheorghe, Kovacs Istvan, la aceste cursuri - de bucătari, ospătari, cameriste, pot participa toți cei care au o calificare sau au urmat o școală, indiferent cu câte clase.

”Oferim o calificare ce include cursuri teoretice și practice gratuite pentru cei interesați, la final urmând ca oamenii să primească certificate recunoscute în cadrul Uniunii Europene”, a declarat Kovacs Istvan, arătând că la aceste cursuri pot participa toți cei cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.

În județul nostru se urmărește calificarea a aproximativ 200 de persoane, cursurile începând la finele acestei săptămâni.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
andika, 25 noiembrie 2010
buna ziua !!unde as putea sa ma INSCRIU LA CURS???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.