ACTUALITATE 6 iunie 2011

Cu toporu’ prin cartier...

de Székely Emőke | 1516 vizualizări

În urmă cu câteva nopți, poliţiştii din Sfântu-Gheorghe au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe str. Căminului, un bărbat ameninţă cu un topor mai multe persoane. În baza sesizării, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului s-a deplasat la faţa locului, unde a constatat că un grup de persoane se deplasa pe strada Cerbului şi urmărea un bărbat care avea asupra sa un topor. Poliţiştii au trecut imediat la imobilizarea şi identificarea persoanei agresive. S-a constatat că este B. Janos, de 35 ani, din Sfântu-Gheorghe, care se afla în stare de ebrietate. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că acesta a lovit de mai multe ori cu toporul un autoturism staţionat pe str. Voican. De asemenea, suspectul a lovit şi un bărbat de 27 ani, care a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu fractură deschisă antebraţ dreapta. Agresorul a fost internat la secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Covasna. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.000 lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
"PANORAMIX", 8 iunie 2011
POATE CA CETATEANUL RESPECTIV TREBUIA SA TE INTALNEASCA PE TINE ASTA CARE II TI PARTEA !POATE CA DACA VA INTALNEATI NU MAI SCRIAI AICI SAU DEPASEAI VREUN RECORD NATIONAL LA ALERGARE !CAUZA PRINCIPALA citeste integral
DanielT, 8 iunie 2011
Vezi unde te prinde "izolarea" cu gard mai bine!
Miko, 7 iunie 2011
Pai care era motivul? Poate toporul avea dreptate,multii se plang la militie degeaba si isi cauta dreptatea singurii.Informatia poate nu e corecta.
Marian, 7 iunie 2011
Cartierul Ciucului si Orko ar trebui izolate cu un gard ca in Varadi Jozsef.
jancu.hu, 7 iunie 2011
BRAVO POLITISTILOR
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.