ACTUALITATE 26 noiembrie 2021

Covid-19: Polițiștii covăsneni au verificat prin scanare 88 de certificate verzi

de Covasna Media | 1580 vizualizări

Forțele de ordine au continuat activitățile de verificare a respectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, la data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul inspectoratului, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna și inspectori de muncă din cadrul I.T.M. Covasna au acționat în teren pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de izolare/carantinare la domiciliu sau în locația declarată, precum și modul în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii COVID-19.

În acest sens, au fost verificate 35 de locații și obiective, cum ar fi restaurante, terase, spații de cazare, gări/autogări, etc. și 15 mijloace auto de transport de persoane.

Totodată, în cursul zilei de 24 noiembrie, peste 600 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale.

În cursul zilei de 24 noiembrie a.c., polițiștii au verificat prin scanare 88 de certificate verzi.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna continuă activitățile de verificare a modului de respectare a prevederilor legale în stațiile C.F., precum și pe trenurile de pasageri ce tranzitează județul.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Rad Rad, 1 decembrie 2021
dragi tovarashi si pretini Hotarirea 91/22.10.2021 a expirat in 23 noiembrie
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.