ACTUALITATE 5 martie 2019

Covasna: Protest la Judecătoria Sfântu Gheorghe; activitatea suspendată temporar

de Covasna Media | 2025 vizualizări

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Sfântu Gheorghe şi-au suspendat marţi activitatea, timp de o oră, exprimându-şi în acest fel nemulţumirea faţă de OUG 7/2019 privind modificarea legilor justiţiei.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, judecătorul Jănică Chiper, a declarat, pentru AGERPRES, că protestul va continua şi în următoarele zile, decizia fiind luată luni, în cadrul Adunării generale a judecătorilor.

"În şedinţa ordinară ţinută la Judecătoria Sfântu Gheorghe au participat 8 judecători din totalul de 10 judecători aflaţi în schema de personal. (...) Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Sfântu Gheorghe, cu majoritatea judecătorilor prezenţi, susţine abrogarea în totalitate a OUG nr.7/2019 privind modificarea legilor justiţiei şi hotărăşte suspendarea activităţii judiciare în perioada 5-8.03.2019, în intervalul orar 9,30 - 10,30", se arată în hotărâre.

Jănică Chiper a mai spus că la ora 12 judecătorii vor ieşi pentru scurt timp în faţa Judecătoriei pentru a-şi exprima protestul în mod public.

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Costin Cristea, 6 martie 2019
Ce ar zice indivizii din poză dacă ar protesta și părțile judecate de ei și ar face scandal în sala de judecată? Tot cu hârtii agățate de gât?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.