ACTUALITATE 18 noiembrie 2011

CovAlpin – inaugurată în weekend la Șugaș Băi

de Székely Emőke | 199 vizualizări

Asociaţia nou înfiinţată îşi propune să adune câţi mai mulţi iubitori ai muntelui.

Mai mulţi iubitori ai muntelui din Sfântu Gheorghe s-au gândit că ar fi mai bine dacă s-ar organiza și într-o formă legală, așa că au decis să înființeze Asociația CovAlpin. Și pentru că un asemnea eveniment nu se putea sărbători într-un cadru mai potrivit decât pe munte, membrii îi invită sâmbătă pe toți cei interesați să participe la o tură în Munții Bodoc.

„Ideea acestui club s-a născut acum circa 3 luni, într-una din ieșirile clasice pe care le făceam în fiecare weekend. Prin turele și acțiunile pe care le-am întreprins, a apărut automat nevoia de a ne putea identifica oficial. O altă cauza ar fi aceea că asociațiile de profil care există în Sfântu Gheorghe și în județ au în general o activitate foarte slabă, ori nu sunt deschise noilor membri. Am decis, în consecință, să ne mobilizăm și să punem bazele unui club dedicat acestui scop, care să fie deschis oricărei persoane doritoare de a cunoaște muntele cu tot ceea ce implică acesta. Deocamdată suntem 7 membri, toți din Sfântu Gheorghe. Pe munte mergem absolut în fiecare weekend, 1-2 sau chiar toate cele 3 zile. Când nu suntem în vreo tură de trekking, cu siguranță suntem la vreuna de mountain bike, alpinism, sau o tură de speologie, și altele asemănătoare” – a declarat Andrei Poștoacă, unul dintre membrii fondatori ai CovAlpin.

Cei care doresc să se alăture celor de la CovAlpin pot afla mai multe informații despre programul acestui sfârșit de săptămână pe adresa www.pe-munte.blogspot.com.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.