ACTUALITATE 12 ianuarie 2017

Copiii lui Gheorghe Hagi, în cantonament la CSM Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1480 vizualizări

Perioada lunilor ianuarie-februarie este una de pregătire pentru sportivi și nici CSM Sfântu Gheorghe și baza sa sportivă nu fac excepție. Potrivit directorului CSM, George Carcadia, în perioada 5-15 ianuarie, în baza sportivă se pregătește lotul național de cadeți al României la handbal, iar între 18 și 25 ianuarie, grupele de copii 14-15, 15-16 ani de la echipa de fotbal Viitorul Constanța a lui Gheorghe Hagi. Totodată, între 27 ianuarie și 8 februarie, baza sportivă din Sfântu Gheorghe le va găzdui pe fetele junioarele de la echipa de handbal a CSM București.

Pregătiri pentru sportivii CSM

Totodată, pe 9 gimnaștii CSM au început pregătirile cu profesorul Liviu Botoș la sala liceului Mikes Kelemen, și tot pe 9 a început antrenamentele secția de judo și arte marțiale, cu antrenorul Petru Oltean. La handbal, juniorii II ai CSM, pregătiți de Viorel Bărbos, care s-au aflat în cantonament la Cernat între 22 și 27 decembrie, se pregătesc în baza sportivă de la Sfântu Gheorghe. Tinerii handbaliști vor disputa câteva meciuri de pregătire înainte de Turneul de sală Juniori II, găzduit la Sfântu Gheorghe între 2 și 4 martie. Totodată, juniorii III au început pregătirile cu Marian Adespi pe 5 ianuarie și vor disputa prima etapă în deplasare, cu Sporting Ghimbav, pe 29 ianuarie. Sportivii de la secția de lupte libere a CSM s-au aflat și ei în cantonament, la Covasna, între 23 și 30 decembrie, cu antrenorul Matefi Arpad, iar din data de 4 ianuarie, luptătoarele Incze Kriszta, Mădălina Linguraru și Popescu Adina, precum și luptătorii Norban Norbert și Nichifor Levente se pregătesc la Lotul Național al României, la București. Sportivii secției de lupte libere vor participa la finala Campionatul Național Individual de Seniori (3-5 februarie), la Reșița, respectiv la finala Campionatului Național U23 de la Timișoara.

Secția de atletism a început pregătirile tot pe 5 ianuarie. Din motive personale, antrenoarea Revesz Katalin și-a depus demisia. CSM va scoate postul la concurs. „Sper să participe și Anghel Valentin ca să vină să ne sprijine, să ne ajute”. Acesta se află în Portugalia, unde o pregătește pe atleta Bobocea Claudia, în timp ce Trofin Cosmin se află la Lotul Național, în timp ce Ganciu Iulian și Szocs Noemi se pregătesc la Sfântu Gheorghe până pe 27 ianuarie. De atunci, cei doi se vor pregăti la București până la finala Campionatului Național la sală, care va avea loc între 18 și 19 februarie. Totodată, ultimele transferuri ale CSM Sfântu Gheorghe la atletism, Popescu Lara Diana și Ștefan Andrei Cristian, se pregătesc  în Portugalia.

covasnamedia.ro

Teme articol: SPORT fotbal viitorul hagi
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Livius, 13 ianuarie 2017
Ceva noutati despre arena care spuneati ca va fi inaugurata in noiembrie? Sau tot la sz.kati vom privi meciurile?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.