ACTUALITATE 16 decembrie 2011

Copiii de la grădiniţa „Rază de soare” ne-au colindat la redacţie! [VIDEO]

de Székely Emőke | 138 vizualizări

Grupa pregătitoare şi cea de step-by-step de la Grădiniţa „Rază de Soare” din Sfântu Gheorghe au venit ieri la redacţia ziarului nostru pentru a ne colinda. Aşa se face că redacţia s-a umplut cu micuţi cu căciuliţe de Moş Crăciun, cu voie bună şi inocenţă de copil. Pentru cele câteva minute cât i-am avut alături pe micii musafiri am uitat parcă de faptul că suntem adulţi şi am redevenit copii cu sufletul curat, copii care pot să se bucure de micile plăceri ale vieţii, cum ar fi un cântec sau o ciocolată, sau oportunitatea de a spune unui adult ceea ce ar fi bine să aducă Moşul, că doar un adult poate are acces liber la bătrânul cu barbă albă.

Cadourile primite au fost foarte apreciate de copii, spunând că „este bine că sunt grele”. Ei ne-au promis că vor reveni şi la anul, dar nu au plecat înainte de a ne dezvălui ce îşi doresc de Crăciun. Noi i-am ascultat şi poate că şi Moş Crăciun a stat la geam, a tras cu urechea şi a aflat ce ar fi bine să le aducă.

 

În atenţia lui Moş Crăciun! Ce-şi doresc copiii de la Grădiniţa „Rază de soare“:

Maşină teleghidată; chitară adevărată cu microfon adevărat; Păpuşă Cicciobello; Laptop; Dulciuri, da’ multe, multe; Carte de aia ca la televizor; Tren cu locomotivă şi cu şine; Zuzu Pets

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.