ACTUALITATE 16 aprilie 2010

Cercetat pentru că și-a înjunghiat mama

de Covasna Media | 358 vizualizări
Tânărul, din Estelnic, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile Un tânăr în vârstă de 34 de ani, Majlath Arpad, din Estelnic, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna și a fost arestat preventiv pentru 29 de zile miercuri din cauză că și-a înjunghiat mama. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, procurorul Ion Ciucu, urmărirea penală are loc sub aspectul infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Tânărul, din Estelnic, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, Majlath Arpad, din Estelnic, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna și a fost arestat preventiv pentru 29 de zile miercuri din cauză că și-a înjunghiat mama.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, procurorul Ion Ciucu, urmărirea penală are loc sub aspectul infracţiunii de tentativă de omor calificat. Incidentul a avut loc marţi după masa, în jurul orei 17.30, în timp ce Majlath Arpad se afla în casa fratelui său. Pe baza unor discuţii în contradictoriu cu mama lui, în vârstă de 57 de ani, el i-a aplicat o lovitură cu un briceag lung de 8,5 cm, în regiunea umărului drept.

„Din concluziile preliminare medicolegale ale SML Sfântu Gheorghe rezultă că numita a fost internată la Spitalul Judeţean Braşov, cu diagnostic plagă prin înjunghiere regiunea supraclaviculară dreapta, şoc hemoragic, secţiune de arteră subclavia dreapta şi dilacerare de venă subclavia dreapta, stop cardiac intraoperator resuscitat evoluţie postoperatorie extrem de gravă”, arată Parchetul.

Femeia avea leziuni rezultate în urma înjunghierii, care i-au pus viaţa în pericol. Inculpatul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut prin ordonanţa procurorului pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv la dispoziţia Tribunalului Covasna, pentru 29 de zile. Tânărul nu mai are antecedente penale, iar mandatul lui de arestare expiră în data de 12 mai.

Ana Sidon

Teme articol: poliţie mamă crimă
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.